Solex še vedno malenkost trokira pod nizkimi obrati, ampak je že dosti boljše.
Hvala vsem za debato, nič preveč povedanega
Za menjalnik sem malo pregledal po netu in vprašal hrvate, jih ima ene par G240 na 1.2 motorjih, ampak je kar nekaj dela (adapter plata, kardan...eni tudi vozijo s tamalimi 1.2 aksami, baje brez problemov). Najmanj pa mi je pri tej opciji všeč to, da je zvon getraga dosti večji, in gleda ven iz podvozja, vbistu sedi nižje od izpušne cevi, jaz pa na svojih rezanih vzmeteh in zaenkrat še oem amortizerjih nebi tega probal. Plus kvaliteta cest po katerih se največ vozim je obupna, cene getragov so šle pa v nebesa
Opcija podaljšat vsak zobnik v menjalniku je pa verjetno zelo optimističen podvig, da o financah sploh ne govorimo
V oplovem katalogu sem zasledil da so diffi na 1.2 bili 4.11:1 in 4.375:1, ta drugi verjetno samo za avtomatike in mogoče 1.0 motorje, ampak bog vedi kaj je na avtu po 46 letih, tako da bi bilo najlažje res it na to opcijo, Hvala @JBezek, imajo res 3.70 ratio komplet za male akse. Če ne to, so pa 1.6 akse pri hrvatih kar pogoste in ne spet tako drage.
Pred prazniki sem dobil tudi desni krom retrovizor, ki so res dragi zadnje čase, jaz sem plačal samo 15eur - no sem moral vzet zraven še 3 leve ampak sej dokler je v glavi poceni je tut v praksi al kako
Ena slika ponedeljkovega kroženja:
Sem pa na izposojo dobil tole, in morem rečt, da me po testnem montiranju zelo mika

Prej mi je bilo bolj všeč nekaj takega

(golf 1 front lip me ne zanima ), ampak je kamei manj agresiven po moje, in še ta plug imajo samo na nizozemskem (nima papirjev, naredil so samo cca 100kosov lani) in ne morem probat na svojem. Kamei mi tudi ni bil všeč sam po sebi, ampak kot pri večini delov, ko probaš, dejansko vidiš...