Mislil, oz. upal sem, da s(m)o člani tega foruma odrasli in dojemljivi osebki, na mojo veliko žalost pa opažam, da samo do neke mere.
Forum, ki vsebuje prispevke članov, ki so ljubitelji ne samo različnih modelov, pač pa tudi različnih znamk lahko obstoji samo z medsebojnim vzpodbujanjem in toleranco do drugače mislečih. Lep primer je Avtomobilizem, še lepši pa Avtoforum, ki je brez ustrezne administracije propadel pravzaprav manj kot v dveh letih.
@Anzee, ne poznam te v živo, ampak tvoji prispevki v tej temi so naravnost otročji, predvsem pa nevem v čigavem imenu polemiziraš o tem, kakšen naj bi bil oldschool avtomobil. Če bi bili vsi avtomobili (kot sem pred dnevi bral že v neki drugi temi) po šabloni zabiti v tla, vsi z zadnjim pogonom... kako zanimiv bi bil takšen forum? Meni osebno je recimo Manta eden izmed najbolj "krneki" avtomobilov na oldschool sceni pa tega ne obešam na veliki zvon, še manj bom to poskušal prepričati ostale uporabnike foruma, prej nasprotno - če že bom karkoli napisal v takšne teme bom kvečjemu pohvalil delo - ker je za moje skromne pojme delo vsakogar nekaj vredno, pa naj bo to Hyundai Pony, Opel Manta, E30,...
Treba je postaviti pravila foruma ki bodo jasno napisana črno na belem in veljala za vse ter jih postaviti v branje bodočemu uporabniku še preden se prikaže opcija odprtja nove teme. Ne pa da se nekatere avtomobile tolerira, spet neko temo pa kratko in malo zapre, potem pa se v drugi temi polemizira, kateri avtomobili so komu brezvezni in komu ne. Če se že gremo po letniku ali modelnem letu naj se jasno začrta ta meja, ali pa preprosto napiše seznam avtomobilov, ki spadajo v temo.
Prepričan sem, da bi ta novi podforum v bodoče "pogoltnil" kaj več kot 5 vozil, @papi naprimer omenja Senatorja ki je meni popolna neznanka in bi mi bilo zanimivo kaj prebrati o njem, pa seveda še cel kup drugih vozil iz obdobja 90ih ki so danes že zelo zanimiva in redka po cestah.
Vse to je napisano spet samo v razmislek s strani nekoga, ki že leta spremlja različne forume, tako tuje, "mešane" kot "usmerjene", torej ne pišem kar nekaj na pamet, predvsem pa to pišem dobronamerno. Forum ima dobro osnovo, ki pa se jo s takšnimi kiksi lahko kaj hitro pokvari.