Danes sem montiral notranjost, sredi dela sem se vprašal če je sploh smiselno, ali je en sedež pač dovolj ampak ker sem obljubil punci da pridem po njo, sem stisnil zobe pa končno zmontiral to skupaj, drugače bi se vleklo še 2 tedna..
Ker sem imel manjši "incident" z razlitjem zavorne tekočine po tepihu sem tepih ko sem ga dal ven odpeljal v ročno avtopralnico in ga kar tam spral dobro ter tekom obnove seveda posušil. Ne vem ali je zaradi zavorne tekočine ali pač vlage od lukenj v podu prejšnja izolacija popolnoma popokala in se začela drobiti. Po predlogu DS71 (Hvala ded!) sem na dva dni nazaj nabavil Armaflex peno v Domžalah tako, da na novo naredim izolacijske plošče pod tepihom.
Zadaj sem pustil originalno izolacijo, saj je bila v dobrem stanju in je tanjša od Armaflexa, jaz sem vzel debelino 19mm kar je za zadaj preveč ampak za pod pa je vredu, stara izolacija itak ima peno potem pa še eno neko bitumensko gor zalepljeno - jaz sem dal 4mm bitumen po tleh pod to peno tako da je nekje isto približno. Potek:

- Odrezana pena za po tleh

- Tepih noter

- Samo še tukaj spodaj potisnem

- Ne, ne bom

- Uporabil izvijače in zvijače pa vendarle uspel

- Poskusna vožnja - s polnim trebuščkom čevapčičev proti sončnemu zahodu
Na poskusno vožnjo sem odšel počasi, najprej sem na kable vžigal da je sploh vžgal ker se je spraznil akumulator, potem se še postanek, ker sem pozabil priklopit žmigavec

Ampak bavarc se pelje, na parih križiščih je ugasnil..nekaj s tem fergazerjem ni vredu in zgleda da se še bom mogel v to podat, bomo videli kak bo šlo - treba se bo lotiti.