Srečanje ameriških vozil - Duplek 2014

-
- Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille
Srečanje ameriških vozil - Duplek 2014
Takole... sem rekel, da vas bom pravočasno obveščal.
Ekipa iz Mariborskega konca letos organizira že 7. srečanje ameriških vozil.
Lokacija ista kot vsako leto: Duplek
Datum: 26.4.2014
Ura: ponavadi od 13h naprej.
Čeprav je hladno nas/jih nekaj vsako leto prespi.... ker prostor za kampiranje ni slab.
Za Rocknroll bodo poskrbeli EightBomb!
EightBomb - Shotgun Seat
Ekipa iz Mariborskega konca letos organizira že 7. srečanje ameriških vozil.
Lokacija ista kot vsako leto: Duplek
Datum: 26.4.2014
Ura: ponavadi od 13h naprej.
Čeprav je hladno nas/jih nekaj vsako leto prespi.... ker prostor za kampiranje ni slab.
Za Rocknroll bodo poskrbeli EightBomb!
EightBomb - Shotgun Seat

-
- Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille
Re: Srečanje ameriških vozil - Duplek 2014
To SOBOTO!

To soboto bo vse ocitno ...
O Anja .. o tebi se mi sanja.

Blaž, si končno kupu ameriški avto in boš šel na srečanje ameriških vozil? 

Uf ne se ... zdaj ko sem vido da je corveta v bistvu malo bolsi buggy .. me je cist minlo. Bom pa vrjetno sel pogledat ker so mi starejse ameriske zadeve res hude. Ce bos priso gor z kanglco svojo lahko stopimo na kako pivo ..

Mal sem pozen, nisem bil nič tukaj gor zadnje čase... C6 je šla na Norveško pred par tedni, tko da zdej nisem več ameriški... bo pa mogoče malo hitrejši hrošč že pripravljen za kakšen Wsee letosCox wrote:Uf ne se ... zdaj ko sem vido da je corveta v bistvu malo bolsi buggy .. me je cist minlo. Bom pa vrjetno sel pogledat ker so mi starejse ameriske zadeve res hude. Ce bos priso gor z kanglco svojo lahko stopimo na kako pivo ..

Čakamo slike

No cup holder, no back seat. Just a shiny dick with two chairs in it?
Smo bli pogledat na amerisko srecanje ... skoda da jih je malo vreme zajebalo.Vseeeno kr nekaj zanimivih avtov, oldschool program, lusno za pogledat.
Smo bli pogledat na amerisko srecanje ... skoda da jih je malo vreme zajebalo.Vseeeno kr nekaj zanimivih avtov, oldschool program, lusno za pogledat.

-
Kaj je pa manjkalo vremenu? Saj ni bilo dežja... tako kot že prejšnih šest let.
To, da je bilo pa precej manj avtomobilov kot zadnji dve leti se pa lahko pripiše marsičemu drugemu kot vremenu...
To, da je bilo pa precej manj avtomobilov kot zadnji dve leti se pa lahko pripiše marsičemu drugemu kot vremenu...

Soncegtyrant wrote:Kaj je pa manjkalo vremenu?