K:deli opel manta b

K:deli opel manta b
Za opel manto b kupim komplet prednjo premo ter diferencial. Pa če ima kdo viška tudi 2.2 ali 2.4 motor ter menjalnik 5p.

Re: K:deli opel manta b
prema ter dif. že dobljena išče se še motor najraje 2.2 ter 5p menjalnik.

Imam dva motorja 3.0 in Getrag 264 4prestave
,
sej vem da ni to kar iščeš
lp

sej vem da ni to kar iščeš
lp

hvala za ponudbo vendar zaenkrat sigurno ne. iscejo se tudi luci namesto kvadratnih bi raje imel dve okrogli.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
po moje da ti bojo 4 okrogle luči epic fail na manti B1 z kromiranimi odbijači 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Res jeDS71 wrote:po moje da ti bojo 4 okrogle luči epic fail na manti B1 z kromiranimi odbijači

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
še jaz potrdim anzeta pa sedmaka 

ma saj se čisto lahko zgodi da imate popolnoma prav, ampak meni v originalu zgleda skoraj kot žaba. mogoce bi blo za probat pa da pol vidim kako zgleda. drugace pa razmisljam, da bi se na prihodnjo pomlad iz črne spremenila nazaj v neko tako barvno kombinacijo kot je na spodnji sliki, samo da bi bil sprednji spojler namest srebrn oranžen ter namesto oranžnih črna platišča.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
ta zadnja ga zmaga ..z oranžnim spojlerjem in oranžno masko ..ostalo isto 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Tale zadnja je res super! Edino jaz ji nebi dajal taksnih GT/E crt ob strani, ker taksne so bile na Manti A..DS71 wrote:ta zadnja ga zmaga ..z oranžnim spojlerjem in oranžno masko ..ostalo isto
Manta B je imela pac drugace, to je tko kot da bi dal masko od mante A na manto B