Hrošč

Hrošč
Pozdrav,
iščem človeka, ki ima hrošča v dnevni rabi in bi bil pripravljen testirati nov short shifter kake 3-4 tedne, da vidimo, kako zadeva deluje, pomanjkljivosti itd.
Za montažo je potrebno odstraniti tepih nad tunelom in izvrtati 3 luknje za pritrditev.
Se javi kdo? Seveda ne zastonj.
iščem človeka, ki ima hrošča v dnevni rabi in bi bil pripravljen testirati nov short shifter kake 3-4 tedne, da vidimo, kako zadeva deluje, pomanjkljivosti itd.
Za montažo je potrebno odstraniti tepih nad tunelom in izvrtati 3 luknje za pritrditev.
Se javi kdo? Seveda ne zastonj.

Re: Hrošč
Mogoče jaz. Imaš kake slike. Kake luknje je treba zvrtat? Za kak vijak? Sedaj se vozim z JSC replico hursta in sem ful zadovoljen proti originalu. Bugtech shifter za hrošča si verjetno vidu. Ta je ful tech izgled in enostaven.
Let's go Brandon!

Narejen je na istem principu kot moji ostali za bmw, opel ali vw. Dizajn ni enostaven, je pa ucinkovit in preverjen. Hodi so nastavljivi. Rabi vsaj 3 6mm luknje. Prototip je le eden, ni pa tezave naredit vec kosov. Proto ni lep, ker je bolj bistven dizajn kot drugo. Ko bo vse nared, naredimo lepe kose. V petek dobim se zadnji nabavljen kos, potem poslikam. Lahko naredim za oba.
Me veseli odziv. Se slisimo. Hvala.
Me veseli odziv. Se slisimo. Hvala.

Tu se strinjam z coxom. Mislim da zna bit to malo težava za marsikaterega lastnika hrošča. Plus vidim neki tehničnih težav. Kot prvo je tunel zaprt in ne moreš spodaj primit z matico. Se pravi bi mogu uporabit vijake za pleh, montirat kake vložke z navoji, kar pa ima malokdo, ali pa varit. Hroščev tunel je tudi precej ozek in nima na vrhu ravne površine, razen kjer se originalno montira ročka z dvema m8 vijakoma. Razen če si mislu montirat na stranice tunela.

Kolkor se spomnem so tvoji menjači motorsport varijante ala CAE, ki ima v ponudbi tudi hroščev menjalnik in se montira na original točke.

http://www.shop.cae-racing.de/index.php?a=22&lang=eng

Kolkor se spomnem so tvoji menjači motorsport varijante ala CAE, ki ima v ponudbi tudi hroščev menjalnik in se montira na original točke.

http://www.shop.cae-racing.de/index.php?a=22&lang=eng
Let's go Brandon!

Pripomba glede vijačenja je povsem na mestu, jo bom upošteval. Hvala. Torej, včerajšnje delo s podstavkom danes roma v špene in začnem na novo 
Ima pa CAE zanimiv princip povezave ročice na menjalno štango s kardanom, Ne vem, kako se obnese, ker so vse izvrtine v ceveh, kjer nalega krogla precej konusne, on pa tam not privije špancango. Pomoje niti ni zelo toga stvar ?!
Jaz z mojim sistemom ostajam na krogli, enako kot OEM, samo je jeklena, hodi pa nastavljivi.
Če po pravici povem, nisem hrošča nikoli šraufal, niti se z njim še nisem niti peljal. Za par 100 eur sem ga tudi pripravljen kupiti za test shifterja.

Ima pa CAE zanimiv princip povezave ročice na menjalno štango s kardanom, Ne vem, kako se obnese, ker so vse izvrtine v ceveh, kjer nalega krogla precej konusne, on pa tam not privije špancango. Pomoje niti ni zelo toga stvar ?!
Jaz z mojim sistemom ostajam na krogli, enako kot OEM, samo je jeklena, hodi pa nastavljivi.
Če po pravici povem, nisem hrošča nikoli šraufal, niti se z njim še nisem niti peljal. Za par 100 eur sem ga tudi pripravljen kupiti za test shifterja.

Ja žal so časi hroščev po par 100 mimo
... sicer nebi rad bil party breaker, ampak se bojim da pretiranega interesa za tako zadevo na trgu nebo, tako da v kolikor projekt zahteve veliko časa, truda in denarja mislim da se to iz poslovnega vidika ne izplača ..
Aircooled scena gre v čist neko drugo smer ..

Aircooled scena gre v čist neko drugo smer ..
O Anja .. o tebi se mi sanja.