P: Vsega malo

P: Vsega malo
V sklopu jesenskega ciscenja dajem na prodajo sledece kose, ce kdo morda kaj potrebuje. Kose bom dodajal postopoma, ker vsega zaenkrat nimam slikano V kolikor koga kaj dodatno zanima, z veseljem odgovorim na vprasanje.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: P: Vsega malo
izredno se mi ne dopade,da je prvi post ever objavljen na forumu fakin oglas
Drgač pa dobrodošel ...dober dan
Drgač pa dobrodošel ...dober dan

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Da ni hude krvi ter nepotrebnih nesporazumov. Prosim, ce se lahko oglas brise, kose dam na bolho, osebno vrzem uc obcasno na forum kot do sedaj in ni uzaloscenih starih clanov. Cisto preprosto.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
lahko pa se tudi predstaviš in si aktiven v temah(ali svoji) in z tem narediš doprinos forumu. Mogoče je enim neznano,ampak na dosti forumih moraš imeti prej določeno število objav,da dobiš dostop do malih oglasov
Hude krvi pa sploh ne ..samo ne zdi se mi prav izkoriščat forum za nič drugega kot trgovino
Hude krvi pa sploh ne ..samo ne zdi se mi prav izkoriščat forum za nič drugega kot trgovino

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...