Uradno srečanje traja 3 dni, nekaj nas ponavadi pride že nekaj dni prej zato organizator vedno poskrbi še za izlet po okolici v sredo popoldne, med drugim smo obiskali tudi zaseben muzej starodobnih vozil

TRASH'N'BURN

Ja, pa še majhne otroke jemo!!! Buuuuuu!!!eugene wrote:Ok štekam american dreams, v8, vaning, odobje, veliki avti, idea o svobodi itd. kar ne štekam je navdušenje nad ameriškim jugom (stereotipi), vihtenje confederaciskih zastav, sovraštvo do hipijev...
DS71 wrote:evo na ..spet je šlo mimo mene pa taki plani so bliČe bi blo jutri bi bil prisoten tako pač jebat ga .. a se meni samo zdi al je udeležba res bla malo bolj švoh kot prej ?
A tudi pod slikami iz Metal Campa sprašuješ in se čudiš zakaj toliko satanističnih ali pa Vikinških simbolov pa še kaj se najde?eugene wrote:Ne vem zakaj se počuite tako ogrožene od vsakega ki kaj pripomne na vaše uzance?
Torej, kaj je potem problem?eugene wrote:Zaradi mene se lahko zabavate kot želite.
eugene wrote: Samo nekam pogosto vidim te konfederaciske zastave na ameriških vozilih ( zunaj usa) da bi mi bil ta štos še vedno smešen.
Pač ne razumeš in nima smisla. Ali razumeš keltske simbole pri metalcih?eugene wrote: Al pa pač ne štekamo kateri nismo v tej sceni.
To je čist tvoj problem s čim ti povezuješ jug. Sam si napisal, da nekaj neznanega povezuješ s sterotipi in s tem si vse povedal. Jaz ti pa nisem dolžan ničesar razlagati, sploh pa itak nima smisla. Vzemi to kakor hočeš.eugene wrote: ko pomislim na jug seveda ga povezujem z stereotipi- KKK , rednecks,nascar, konzervatizem, zaprtost. seveda ni jug samo to ampak ljudje pač neki neznanega povezujemo z stereotipi. Tako pač lažje stvari pospravimo v naše omejeno mišljenje.