gtyrant wrote:Ja kul! Lep conversion van. Mogoče veš katera delavnica ga je predelala?
Menjalnik imaš novejši?
Do predkratkim sem mislil, da so vsi US vani delani na principu šasije + karoserije. Pa sem po pregledu kolegovega vana ko je bil na prezimovanju ugotovil, da se tole narejeno na samonosni karoseriji. Sem bil kar malo razočaran. Ker prej mi nikoli ni bilo jasno, zakaj taka panika, če karoserijo malo načne rja...
Žal ta ni eden tistih znanih konverterjev, ... ala StarCraft, Tiara, Explorer, ... Je od enega manjšega predelovalca, za katerim se je izgubila vsaka sled. Moraš vedeti, da je v zlatih časih Van predelav bilo samo v US okoli 900 delavnic, ki so delali Van konverzije, ... tako da moj je očitno že zelo dolgo pod rušo, ... poslovno mislim, ...
Hitrost rjavenja je odvisna iz katere tovarne je prispel Van, ... no seveda tudi s katerega konca US je bil uvožen. Nekatere tovarne so cinkale 1x (sploh vse kar je bilo namenjeno EU trgu in določene US države (beri: suhe)), ... moj je na srečo tisti, ki so ga cinkali 2x, ... Imam nekaj prask in bušk do pleha (ki so na Vanu že cc 6 let, pa rje ni, ...

), ... na podvozju in šasiji malo površinske, ampak nič omembe vredno, ... obrišeš, pa je zopet kot nov, ...