P: kadetttič

Re: P: kadetttič
Zakaj pa ga prodajaš? A ga ni škoda prodati, saj si gotovo navezan nanj?

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Še ta cena je premajhna zame, me samo zanima če bo sploh kdo poklicau, do zdej ni še nobeden....kadett69 wrote:Zakaj pa ga prodajaš? A ga ni škoda prodati, saj si gotovo navezan nanj?
Morem pa povedat da ima moj kadett ogromno oboževalcev, ki so tipa "peace & love".
Veliko je takih ki so v krogih kjer se precej kadi, pa ne čike,
in so čisto vsi nori na karavana, varjanta "jst bi full meu/mela takega"
ko pa rečem če ga kupi so vsi brez keša.

To je res, da bi marsikdo rad imel tak avto.
Vendar, če se najde kupec, bo pa potem tebi žal, ko ga ne boš več imel, razen če imaš v ozadju kak drug projekt, ki bo nadomestil karavana.
Vendar, če se najde kupec, bo pa potem tebi žal, ko ga ne boš več imel, razen če imaš v ozadju kak drug projekt, ki bo nadomestil karavana.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
ima projekt oranžnega (hudega) kadeta c ki je predstavljen tudi na forumu 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Menjaš za BMW, sej potem, če ti bmw ne bo kul, ti lahko zrihtam kontakt za menjavo za trabanta .. ane đamzi 

So pa trabanti v Sloveniji zelo redki, pa še z rjo nimajo toliko problemov...

kaj mu pa manjka?
p.s. nauči se pisati, napiše se z "N" in ne "M"

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
ja menjava, z mojim doplačilom, ampak z E30ko....Opelpower wrote:Menjaš za BMW, sej potem, če ti bmw ne bo kul, ti lahko zrihtam kontakt za menjavo za trabanta .. ane đamzi