Opel Blitz

Opel Blitz
Gor devajte slike, video posnetke, vprašanja,...

Re: Opel Blitz
Je sploh kaj teh modelov opla v Sloveniji?
En uporabnik na forumu prodaja avtodom Blitz, na avto.net sem zasledil avtovleko Blitz, verjetno je še kak gasilski avto, pa na bolhi sem zasledil nekaj delov za ta avto...
En uporabnik na forumu prodaja avtodom Blitz, na avto.net sem zasledil avtovleko Blitz, verjetno je še kak gasilski avto, pa na bolhi sem zasledil nekaj delov za ta avto...

Dobro izgleda.
Poznaš avto, oz. lastnika?

ja poznam moj jekadett69 wrote:Dobro izgleda.

To bi pa lahko že na začetku napisal...
Daj, odpri novo temo v rubriki "avtomobili naših uporabnikov", pa nam malo bolje predsavi tvojo klasiko. Na slikah izgleda lepo.Kakšna pa je notranjost? Objavi še nekaj slik notranjosti, pa napiši kaj več o zgodovini tvojega avta.
Daj, odpri novo temo v rubriki "avtomobili naših uporabnikov", pa nam malo bolje predsavi tvojo klasiko. Na slikah izgleda lepo.Kakšna pa je notranjost? Objavi še nekaj slik notranjosti, pa napiši kaj več o zgodovini tvojega avta.

Dobro bom narediu sam notranje skie malo kasneje ker ga restavriram. ja in pozabiu sem napisat da je atvo moj se opravičujemkadett69 wrote:To bi pa lahko že na začetku napisal...

notranje slike**opeljoco wrote:Dobro bom narediu sam notranje skie malo kasneje ker ga restavriram. ja in pozabiu sem napisat da je atvo moj se opravičujemkadett69 wrote:To bi pa lahko že na začetku napisal...

slike notranjosti pridejo kmalu ampak zaenkrat brez pohištva,...L4UK0 wrote:Še en bivalnikSuper da se obnavlja, me prav zanima notranjost!