In ker ima človek vendarle nekaj prostega časa
(pa čeprav se zaradi tega skrega z babnco) , sem pred montažo kesla poiskal tudi oba nosilna trakova za kesl in ju spedenal na način, da ju še mama preša v italiji nebi spoznala
Nekje vmes je šel v prafaktorje kardan, ker gre visko sklopka v obdelavo, samo nosilec kardana pa je že videl lepše dni
Nosilec kardana na permanentki je identičen tistemu, ki ga imajo tamale 75ke, se pravi 1.6, 1.8 in mislim da tudi 2.0 mopedi. Kaj vse človek zve na ebayu in ko piha na dušo Pleteršku. Temu modelu v Hočah res zamaka podstrešje
Torej da ne odjadram predaleč ....
Človek namudri, da bi lahko kesl zmontiral, zato razstavim in ponovno sestavim plovec na keslu, pregledam notranjost kesla (bo za preživeti), nakar pa ugotovim, da bi bilo zaradi nedostopnosti potrebno plovec pred montažo priklopiti na štrom ....
In sedaj težava ....
V garaži in okoli garaže se mi vlačita 2 in 1/2 triitridesetki ter kakšna polovica delte I, nekaj večjih kosov 156tk, kak kos delte HPE ....... poleg tega pa sem permanentko razstavljal kakšno leto nazaj. Lahko mi verjamete na besedo, da je bil izziv najti komplet elektriko
Po kakšni uri sem jo le našel, nakar je kesl romal na avto, skupaj z kompletno inštalacijo okoli kesla ter seveda benzpumpo
Ja kesl je bel .... ker se mi je pač še nekaj bele temeljne vlačilo po garaži. Ko ob priliki nabavim še body bo vse lepo črno in do konca zaščiteno
Ob iskanju komplet štroma sem se spotaknil ob pedala, servo ojačevalnik, glavni bremz cilinder in ABS enoto z vsem ožiljem. Seveda je krama romala v avto
Ker sem že ravno bil v akciji, sem na pank vrgel zobato letev, ki ima res ubite manšete.

Zaradi menjave manšete je potrebno z letve pobrati večino drobnarije .....
... ampak sem po tem prizoru (uničena glava vijaka na eni od hidravličnih cevi) ugotovil, da bi bilo pametno pobegniti iz garaže preden se naredi še kakšna večja pizdarija
Isuse kristuse in 300 kosmatih
Ampak nič zato. Poleg dveh takšnih vijakov iščem še levo in desno šalco za sprednja amortizerja, ker je ena od sedanjih takšna ..

Zgleda da ta amortizer ni dovolj mastil, da bi z oljem zaščitil šalco pred rjo
Ja, iščem obe šalci in dva vijaka za cevi, ker bi zaradi tega moral razstaviti komplet sprednji del darovalke, kar pa mi trenutno ne diši, saj si to delo hranim za posebne priložnosti