Show'n'Shine 2013

Show'n'Shine 2013
Čau.
19.5. prirejamo tradicionalni Gas Tuning Show'n'Shine. Tokrat pred Kolosejem, ker si bomo potem predpremierno ogledali Hitre in drzne 6 (ki sicer uradno prihajajo šele 24.5.).
Bi se udeležili naše prireditve kot "community"..? Koliko placa bi želeli imeti?
Lep pozdrav,
Pero
19.5. prirejamo tradicionalni Gas Tuning Show'n'Shine. Tokrat pred Kolosejem, ker si bomo potem predpremierno ogledali Hitre in drzne 6 (ki sicer uradno prihajajo šele 24.5.).
Bi se udeležili naše prireditve kot "community"..? Koliko placa bi želeli imeti?
Lep pozdrav,
Pero

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Re: Show'n'Shine 2013
Sem sele vceraj prisel do neta in sele zdajle tole vidim...slisi se cool! Jaz bi definitivno sel pogledat, pa mislim, da bi se koga nasel
Domnevam da za plac ni treba placat?
Lp

Lp

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Jst sm tudi zdej komaj videl 
Ja, definitivno za
zaenkrat lahko rečemo ene 10 placov... če se bo še več folka odzvalo tle pod to temo pa
bomo še kej dorekli

Ja, definitivno za

zaenkrat lahko rečemo ene 10 placov... če se bo še več folka odzvalo tle pod to temo pa
bomo še kej dorekli

ajde, če gre ekipa z oldschoola, sem zraven

Ne bo čisto zastonj... bo pa neka kombinacija s karto za ogled filma. Še javim podrobnosti... 

Evo, mam končno novice.
Zadevo smo prestavili pred TUŠ v Celje. Dobili smo ful boljše pogoje, ful več placa, ful več dvoran za film. In ne bo treba delat selekcije na avtih skoz finančni aspekt.
Torej za avte narejene pred več kot 25 leti bo "parkirnina" 1 eur, "tekmovalnina" pa 5 eur. Bomo nardil posebno skupino "Best OldSQL".
Croma ma pred pragom, za ostale pa je lahko en lep izlet v kombinaciji z mal showoffa in ogledom filma FF6 pred večino sveta...
Mnenja, predlogi?
Zadevo smo prestavili pred TUŠ v Celje. Dobili smo ful boljše pogoje, ful več placa, ful več dvoran za film. In ne bo treba delat selekcije na avtih skoz finančni aspekt.
Torej za avte narejene pred več kot 25 leti bo "parkirnina" 1 eur, "tekmovalnina" pa 5 eur. Bomo nardil posebno skupino "Best OldSQL".
Croma ma pred pragom, za ostale pa je lahko en lep izlet v kombinaciji z mal showoffa in ogledom filma FF6 pred večino sveta...

Mnenja, predlogi?

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
jah nič, bomo pa eno turco na roglo užgal pred filmom pa je dan zapolnjen 

Si hotel reči dopoldan. Popoldan boš šajnal (ti za šankom) avto pa pred centrom... 

en kotiček za oldschoolovce bi bil super, jaz bi priletel z oldijem...
ste se dogovorili s policisti da ne bojo strašli po mestu?
ste se dogovorili s policisti da ne bojo strašli po mestu?