Opel Manta A 2.4 GT/E

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: Opel Manta A 2.4 GT/E
vidim da imava istega dobavitelja izpušnih sistemov 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

DS71 ja res je, mislim da tako samo še oni serijsko izdelujejo izpuke za starejše tipe avtomobilov.Edino pri meni še ni zgodba zaključena.Ker imam kolektor od omege, moram prvo koleno izpuka predelat
.

Včeraj dobil osebni dokument Mante.Če je bilo toliko vložka in še ga bo, naj še te bojo table prave
.Drugače je pa manta šla zimovat v kolegovo garažo.Spomladi jo čaka finiš in na cesto.Sedaj se ukvarjam z materijali in kombinacijami notranjosti.

Pizdarija!!Danes sem opazil, da ko bo avto dokončno zmontiran in še kakšen pacijent v avtu,bo avto prenizek za moje gume.
Sedaj imam 205/60 r13. Težava je seveda od spredaj pri zavijanju. To lahko rešim z dimenzijo 195/55 r13. Ampak problem je dobit takšno gumo.Včasih je obstajala dunlop sp sport 2000.
Če ima kdo kakšno inf. kje dobit kakšne gume te dim. PROSIM JAVITE
Sedaj imam 205/60 r13. Težava je seveda od spredaj pri zavijanju. To lahko rešim z dimenzijo 195/55 r13. Ampak problem je dobit takšno gumo.Včasih je obstajala dunlop sp sport 2000.
Če ima kdo kakšno inf. kje dobit kakšne gume te dim. PROSIM JAVITE

Jaz imam tako dimenzijo gum, Uniroyal. Kupleje so bile lani oktobra, čez zimo je avto stal, tko da nimajo več kot 1000 km.
Če te zanima me lahko pokličeš na 041/983-582.
Jaz jih trenutno ne rabim ker imam na avtu 15". Nameravam jih dat na Trabanta, ampak do tja je še dolga pot.
Če te zanima me lahko pokličeš na 041/983-582.
Jaz jih trenutno ne rabim ker imam na avtu 15". Nameravam jih dat na Trabanta, ampak do tja je še dolga pot.

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Od RE21 so preverjeno zelo malo vozene! Ubistvu nic 
Jaz imam tudi na manti taksno dimenzijo, samo je Semperit. Ce se ne motim, tudi teh ne delajo vec
Drugace pa skul, daj kaksno fotko ze gor!
Lahko pa avto malo dvignes da bo pasalo 

Jaz imam tudi na manti taksno dimenzijo, samo je Semperit. Ce se ne motim, tudi teh ne delajo vec

Drugace pa skul, daj kaksno fotko ze gor!

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
če se ne motim je to original dimenzija gume od R5 GTT
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Res je in izbira gum je bolj žalostna.

Hitro par slikic, kako dobiva manta podobo.Edino gume me jezijo,ne vem kako se bi obnesle 185/60 13od spredaj in še posebaj na 7 jodov felni.Ima kdo kakšne izkušnje.No malo bom pozabil na gume in se ta vikend lotil tapiciranje strehe in šip.