Mal se je migal! Se opravičujem za kvaliteto slik, telefon slabo vidi in posledično je kvaliteta taka, da človeka skor mal glava boli ko slike gleda!
Levi sprednji kolotek je bilo treba narediti nov. Najprej sem se lotil plehovja na mestu kjer pride pritrjen pas. Tam je bilo že enkrat popravljano, ampak ne najbolj posrečeno! Da se nisem preveč zajbaval z krivljenjem robov sem porabil pločevino od preelne stene za voznkovim sedežem, ki sem jo odstranil.
Odrezal blatnik in kompletno štengo
Steber pregnit
In pa narejen na novo
Po tem se je upasal in priprikal blatnik, da sem dobil prave linije za montažo stopnice, ki sem kupil kompletno novo. Je bla spet neka kurčeva kopija, ki knikakor ni pasala noter. Zadeva je prišla tako daleč, da sem šel v smeti po ono, ki sem jo stran odrezal in ji na panku popravil spodnji rob z krivinami ki sem jih odrezal z nove! Potem sem jo pripikal nazaj na svoje mesto in odrezal ter na novo naredil še notranji del, nekaj z deli iz kupljene štenge nekaj pa inprovizacije!
Ima još rje pod voznikovimi nogami!
Do tuki sem prišel včeri, danes pa nadaljujemo novim zmagam naproti
Včeraj je padla še ena strateška odločitev glede kombija. Ta mesec se mora zaključit vsa kleparija in na novo izolirat komplet podvozje. Od zunaj se bo avto nato maximalno zaščitil pred vremenskimi vplivi in tak bo počakal na jesen ko se bo naredila ličarija! To sezono pa se bo fural ratlook style

Ne zato, ker bi mi bilo to všeč ampak, ker ne časovno in ne finančno tega ne bom spfolgal do poletja naredit, nočem pa, da mi celo poletje stoji v garaži. Namen je, da se gre za prvomajske nekam z jogijem zadaj