Seveda imate pravico do svojega mnenja, nam je sicer forum namen razvijati na nivoju. Namen ustanovitve pa je bil ta, da nimamo v Sloveniji samo enega takega splošnega avtomobilističnega foruma - avtomobilizem.com, ki seveda ima to prednost da je tu že od zmeraj, vendar vsem ne ustreza, sploh zadnje čase.
Stran ni nobena copy-pašteta (če smo že pri temu, ta oldschool-slo je en popolnoma nespremenjen phpbb style - kar sicer ni nič narobe, da ne boste narobe razumeli

), izdelovanje (skupaj z iskanjem domene, katera je premium, saj ima enak pomen za 400 milijonov ljudi) je trajala nekaj mesecev, barve in forum pa so narejeni za čimboljšo uporabniško izkušnjo. Postavitev pa je klasičen portal s forumom, tukaj nimamo kaj veliko čarati. Želja po nudejnju oglaševalskega prostora je dolgoročna (mislite, da pisanje člankov, izdelava in vzdrževanje strani, gostovanje s svojim strežnikom, itd ... je zastonj?), stran je trenutno pisana na fizično osebo, tako da to zaenkrat sploh ni mogoče.
Objavo na večino forumih (če je cena primerna), sem pa bil pripravljen plačati - tistim, ki so me seveda kontaktirali, ali pa sem jim tudi jaz dovolil objavo na
avtoforum.net - seveda lahko tudi vi objavite vašo stran tam. Poleg tega lahko brezplačno na strani objavite svoje storitve vsi tisti, ki se ukvarjate s panogami v povezavi z avtomobilizmom.
LP, Tadej