Oldschool SLO srecanje

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Re: Oldschool SLO srecanje
Ok, potem pa sobota 23ga! No dajte kakšen predlog za lokacijo, da nebo spet BTC 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
ma lahko socerb 
alpa kej na obali....
lahko naredimo kod kak piknik....

alpa kej na obali....

Ja socerb, pa gremo pol čez ilirsko nazaj v lj.papi wrote:ma lahko socerb
alpa kej na obali....

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
No jz sm sicer mislu bolj tako v okolici ljubljane.. mogoce gor na rakitno al pa mogoce gor na ulovko kjer se nismo bili.. ne vem ce bi se tok dalec peljal, ker niti nimam tok casa 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
prej sva se z laukotom menla da bi bla mogoce zanimiva llokacija postonjske jame...
pa en zaradi jam, je velik parkir plac, pa kr nekaj barckov, pa soncek, pa rekica.....
pa en zaradi jam, je velik parkir plac, pa kr nekaj barckov, pa soncek, pa rekica.....

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
pismu v postojni smo pa tut skor vsak dan hehe 
no sej ideja ni napacna. kaj pa ce gremo v rakov skocjan, k je tut v blizini? tm je tut tko zanimivo.. pa dost bliz postojne. Sej jz se morm pa se z valterjem (iz postojne) dobit, k ma zlatega GT-ja, da mu pokrov ventilov prnesem.. hmhm

no sej ideja ni napacna. kaj pa ce gremo v rakov skocjan, k je tut v blizini? tm je tut tko zanimivo.. pa dost bliz postojne. Sej jz se morm pa se z valterjem (iz postojne) dobit, k ma zlatega GT-ja, da mu pokrov ventilov prnesem.. hmhm

Če bo kdo sam v avtomobilu in bo potreboval družbo se mu lahko jaz pridružim 

Lahko se meni pridružiš da nebo dolgčas...JBezek wrote:Če bo kdo sam v avtomobilu in bo potreboval družbo se mu lahko jaz pridružim

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Cool! 
Kaj pol velja rakov škocjan? Jst sm za...
Treba še sporočit OPju (nevem če kej spremla debato tuki), cookie-ju, pa če mate še koga k bi se prdružu

Kaj pol velja rakov škocjan? Jst sm za...
Treba še sporočit OPju (nevem če kej spremla debato tuki), cookie-ju, pa če mate še koga k bi se prdružu

Jaz bi se rade volje pridružil izletu in druženju, vendar v soboto žal ne bo šlo. Upam da mi rata v kakšnem drugem terminu. Upam da se boste imeli lepo in brez dežja.
LP
LP