Zanimivi oglasi iz neta (Avto.net, Bolha, Njuškalo, ...)

Re: avto.net zanimivosti
Super je samo skoda ker ni 2 vraten.

se mi zdi da se ta avto vlaci po avtonetu od kar sem prvic sel pogledat starodobnike v oglasih..
O Anja .. o tebi se mi sanja.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
nasploh njegovi oglasi ..pa tudi priklicat koga je misija nemogoče .. jaz sem bil poleti nakurjen za kej potrošit pa je šlo pol mimo ... 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6834505&show=1
Tole zgleda prava raketa!
Tisti, ki se mal bolj spoznate: A ne bi moglo met tole 230KM??
To kar je pa napisano v opisu "legendarni rally avto, najboljši avto, dražji od poršeja..." je pa po moje opis za SportQuattro, ki pa je po mojih znanjih imel krajšo medosno razdaljo in 305KM, izdelanih pa je bilo 300 kom za potrebe homologacije grupe B?? Al se motim?
Tole zgleda prava raketa!
Tisti, ki se mal bolj spoznate: A ne bi moglo met tole 230KM??
To kar je pa napisano v opisu "legendarni rally avto, najboljši avto, dražji od poršeja..." je pa po moje opis za SportQuattro, ki pa je po mojih znanjih imel krajšo medosno razdaljo in 305KM, izdelanih pa je bilo 300 kom za potrebe homologacije grupe B?? Al se motim?

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
to je avto od emmota, ma še karmana ghio pa par poršejev...tip je legenda. Motor vem da mi je razlagal da je bil v zadnjih par letih obnovljen, pa da so mel velike težave z njim ampak pomoje je to rešeno, drugač dvomim da bi ga prodajal.

Je to tisti emo, ki ima tudi par T3jk, med drugim Hanover edition?? Mi je znan iz enga drugega foruma!

Ja, Boro je v parih preteklih dneh cez noc postal zvezda razlicnih forumov
Kako to da se ga je zaj naenkrat zacelo omenjat ne vem, ker te avte ma ze precej casa.

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
meni se zdi da tudi poznam tega tipa....
Sam opis pa mi je kar nekaj.... Dražji od Porscheja....

Evo ga modela, kdor ga pozna

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
sej je bil v lescah, ko je prišu na roštiljado težit skullu pa še enmupapi wrote:meni se zdi da tudi poznam tega tipa....

če piše da je dražji od porscheja, vem da ma še 911 SC-ja doma, ga bom poklical če ga da za manj kot 9 jurjev