Mercedes w123 200d 1978

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: Mercedes w123 200d 1978
sam še en kupe manjka pa boste fse imeli 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Nadgradnja flote je že v planu, gremo v soboto nekaj gledat ... ampak zal nebo kupe.
O Anja .. o tebi se mi sanja.

- kontejner
- Avtomobil: W123 230TE , W115 220D, Zastava 750
kaj grete gledat w123 al w126 ? 

126
, 123 smo bli v soboto pa ni za met...

sem najdu ta servis manual na compu ubistvu so pdf fajli po sklopih daj mi email pa ti jih pošljem....rene wrote:Pokrovcki bi morali biti enaki. Za cd pa se priporocam
lp
Luža pod starim mercedesom? Nič hudega, to je švic od konjev!!!!

Na spletu se dobi to
http://mercedes.thatchermathias.com/Index/616index.html
Ali obstaja še kaj podobnega za w115 serijo??
http://mercedes.thatchermathias.com/Index/616index.html
Ali obstaja še kaj podobnega za w115 serijo??

Kakšen so wirds gemacht se da kupit mislim da nekje v rangu 20 evrov kar je dokaj pametna naložba če se kaj dela.
Drugače pa ja mercedes uspešno služi tudi v zimi če odmislim menjavo zadnjega kolesnega ležaja in pokvarjenega stikala za šibedah je bilo vse ok. Pa če maš pri roki šampon ko se po dežju pelješ se še ti doma ni treba tuširat
Zima je letni čas ki ga stari avti ne marajo in zato ker je mercedes zimo uspešno preživel je sedaj ko se že tu in tam pokaže kakšen pomladen dan prejel osvežitev sprednjega dela kar pomeni nanovo pobarvani plastični vsadki luči ter na črno pobarvan gril. Zdaj če je slednja stvar bila kot opcija že pri originalu al ne je stvar debate ampak meni je všeč.

Drugače pa ja mercedes uspešno služi tudi v zimi če odmislim menjavo zadnjega kolesnega ležaja in pokvarjenega stikala za šibedah je bilo vse ok. Pa če maš pri roki šampon ko se po dežju pelješ se še ti doma ni treba tuširat

Zima je letni čas ki ga stari avti ne marajo in zato ker je mercedes zimo uspešno preživel je sedaj ko se že tu in tam pokaže kakšen pomladen dan prejel osvežitev sprednjega dela kar pomeni nanovo pobarvani plastični vsadki luči ter na črno pobarvan gril. Zdaj če je slednja stvar bila kot opcija že pri originalu al ne je stvar debate ampak meni je všeč.

Kako izgleda menjava zadnjega ležaja, poseben ključ? se da to izvesti v diy varianti?
Samo ne mu žmigavcev menjat za kaksno obupno belo varianto, maska je o.k...
Samo ne mu žmigavcev menjat za kaksno obupno belo varianto, maska je o.k...