Ne nisem , poznaš kako možnost kak to lahko sam probam doma ?Tine wrote:Si preveril, če vari dobro tesnijo? Da nebi po nepotrebnem zarad falšlufta pihnil kakega cilindra..
Opel Manta A 1972

Re: Opel Manta A 1972

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Kul. Edino tole me zanima - a si preveril ce se bo hauba zaprla? Uplinjaci delujejo precej visoko..

Nisem preverjal v avtomobilu ampak sem gledal po tem, da je okrogel zračni filter nad pokrovom ventilov nebi smelo bit nekih težav, lahko pa da sem se zmotil.. upam da se nisem . Mislim da bi moralo bit vredu, bol me je strah tega da so predaleč vstran , na tej sliki se malo lepše vidi.Anzee wrote:Kul. Edino tole me zanima - a si preveril ce se bo hauba zaprla? Uplinjaci delujejo precej visoko..

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
Kul:) ki pa si dal flančne ven rezat pa kolko cekinov??

Zrezal mi jih je edn kolega v službi za pivo.strider87 wrote:Kul:) ki pa si dal flančne ven rezat pa kolko cekinov??

Sicer nekega preizkušenega načina ne poznam, ampak po moji kmečki logiki da če eno stran prišraufaš na ravno plato, daš vmes en kos zračnice da tesni, obrneš pokonci in vanje naliješ (s kakim prehrambenim barvilom obarvano) vodo; če priteče kje ven potem maš tam razpoko.trabi wrote:Ne nisem , poznaš kako možnost kak to lahko sam probam doma ?Tine wrote:Si preveril, če vari dobro tesnijo? Da nebi po nepotrebnem zarad falšlufta pihnil kakega cilindra..

bom se probal malo poigrat potem ko bom barval kolektorje , sedaj bom poizkusno vžgal kar takTine wrote:Sicer nekega preizkušenega načina ne poznam, ampak po moji kmečki logiki da če eno stran prišraufaš na ravno plato, daš vmes en kos zračnice da tesni, obrneš pokonci in vanje naliješ (s kakim prehrambenim barvilom obarvano) vodo; če priteče kje ven potem maš tam razpoko.trabi wrote:Ne nisem , poznaš kako možnost kak to lahko sam probam doma ?Tine wrote:Si preveril, če vari dobro tesnijo? Da nebi po nepotrebnem zarad falšlufta pihnil kakega cilindra..

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
A avto ze pali in vozi okoli? 

Motor deluje ni se sicer bil preizkušen v avtu, drugace pa manjka se samo barvanje pa sestava...Anzee wrote:A avto ze pali in vozi okoli?