K: VW Caddy

K: VW Caddy
Torej, navdušil sem se nad VW Caddy in sicer tistim prvim, ki ima demontažen pokrov kasona. Iščem nekaj poceni in delujočega, če kdo kaj ve, naj mi sporoči.
Plastičnega pokrova za kason ne rabim, ker je res grdo, avto bo šel v poden, gor pa široka kolesa (Rat mobil, mogoče, odvisno od ohranjenosti vozila).
041/983-582
Plastičnega pokrova za kason ne rabim, ker je res grdo, avto bo šel v poden, gor pa široka kolesa (Rat mobil, mogoče, odvisno od ohranjenosti vozila).
041/983-582

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: K: VW Caddy
mam par caddy-ašev za kolege, dobrega ni več nobenga, vsi so prežrti k stari piskri, dobesedno cel avto morš razkomadit pa vse prešvasat, ...
sej je kul met evropskega el caminota, sam ma svojo ceno ki je povezana z velik dela da ga vsaj v spodobno stanje spraviš.
sej je kul met evropskega el caminota, sam ma svojo ceno ki je povezana z velik dela da ga vsaj v spodobno stanje spraviš.

Od tegale čakam slike, možakar je iz Brežic, pa bi rajš prej slike vidu preden se podam na pot.

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Jz bi ga tut meu, skoda je sam k je VW
ce ne bi ga tut ze isku.
Sam men je pa una kista gor prou huda.

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
za tebe si pa neb mislu da si STRANKARSKIAnzee wrote:Jz bi ga tut meu, skoda je sam k je VWce ne bi ga tut ze isku.

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Sej ni, rasist jecroma_man wrote:za tebe si pa neb mislu da si STRANKARSKIAnzee wrote:Jz bi ga tut meu, skoda je sam k je VWce ne bi ga tut ze isku.

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Hahahahahahahahahaha. Lol!
A jebiga, mal pripadnosti pa more bit!

A jebiga, mal pripadnosti pa more bit!