Mantle vintage car parts

Re: Mantle vintage car parts
Ja vem.
Sem govoril z dobaviteljem in pravi, da upa, da bodo čimprej. Prihajajo namreč iz turčije in kolikor sem ga razumel ima težavo z orodjem in je zaplet. Bom težil še naprej in upam, da bodo čimprej Sorry.
Sem govoril z dobaviteljem in pravi, da upa, da bodo čimprej. Prihajajo namreč iz turčije in kolikor sem ga razumel ima težavo z orodjem in je zaplet. Bom težil še naprej in upam, da bodo čimprej Sorry.

a lahk bele žmigovce za mojga kadlna zrihtaš? 

Žiža. Varikina je tvoja rešitevZiZa wrote:a lahk bele žmigovce za mojga kadlna zrihtaš?

MAIK a lahko zrihtaš tak pokrovček, ki sem ga prilepil na prejšnji strani?
Luža pod starim mercedesom? Nič hudega, to je švic od konjev!!!!

Pozdravljen,benz220d wrote:MAIK a lahko zrihtaš tak pokrovček, ki sem ga prilepil na prejšnji strani?
Čakam odgovor
Teli Mercedesovci so ponavadi počasni, kot MB 200 D

Ponavadi zrihtajo vse samo traja in traja.
Lp,

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Drekec pekec... Js še vedno ne vem a bi mel al ne...ZiZa wrote:a lahk bele žmigovce za mojga kadlna zrihtaš?

Ti vzemi črneWaxxx wrote:Drekec pekec... Js še vedno ne vem a bi mel al ne...ZiZa wrote:a lahk bele žmigovce za mojga kadlna zrihtaš?

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Sej tud zdejšnje stanje s črnimi ni toliko napačno. No, mislim na idejo... Izvedba je pa spet neki drugega.Opelpower wrote:Ti vzemi črneWaxxx wrote:Drekec pekec... Js še vedno ne vem a bi mel al ne...ZiZa wrote:a lahk bele žmigovce za mojga kadlna zrihtaš?

- Waxxx
S čelne strani samo... Z boka so še vedno oranžni. In zgleda smešno.Opelpower wrote:Ja sej, a niso tvoji črn spray party?