Plan je komplet obnova, nižanje, vgradnja diskov spredaj, lite felne, šport zici, mogoče tudi vgradnja motorja od yuga 45-čeprav že zdaj leti ko cenzura proti 750

par slik:

Ne, Bmw projekt se počasi potaplja, ker model ne more zrihtat papirjev oz. ta zadeva z zapuščinsko je precej zakomplicirana..še razmišljam, če bi ga pripeljal brez papirjev?!TomLooway wrote:čaki, pol je to že tvoj tretji oldi al še za kakega ne vem???
tast ma še skrite neke zadeve za fičote, bom pogledal če kaj lahko vzamem
haha, jaz sem mislil da je BMW done deal, če je predmet zapuščinske si pa malo khm... fuktstrider87 wrote:Ne, Bmw projekt se počasi potaplja, ker model ne more zrihtat papirjev oz. ta zadeva z zapuščinsko je precej zakomplicirana..še razmišljam, če bi ga pripeljal brez papirjev?!TomLooway wrote:čaki, pol je to že tvoj tretji oldi al še za kakega ne vem???
tast ma še skrite neke zadeve za fičote, bom pogledal če kaj lahko vzamem![]()
poglej, če imaš kake uporabne zadeve-vedno pride prav..
ja je bil done deal, potem pa se je stvar zakomplicirala in obrnla čist v drugo smer..žal.TomLooway wrote:haha, jaz sem mislil da je BMW done deal, če je predmet zapuščinske si pa malo khm... fuktstrider87 wrote:Ne, Bmw projekt se počasi potaplja, ker model ne more zrihtat papirjev oz. ta zadeva z zapuščinsko je precej zakomplicirana..še razmišljam, če bi ga pripeljal brez papirjev?!TomLooway wrote:čaki, pol je to že tvoj tretji oldi al še za kakega ne vem???
tast ma še skrite neke zadeve za fičote, bom pogledal če kaj lahko vzamem![]()
poglej, če imaš kake uporabne zadeve-vedno pride prav..
ma ne vem če bo teu kej prodatga bom vprašal, čeprav ne vem kaj je uporabnega
šlo se je za e30, letnik 86, će mi za tega zrihtaš papirje nebi blo slabocroma_man wrote:kak bmw? če rabiš mam jst mam papirje od e21, certifikat,...