Zaključni izlet za sezono 2012

Re: Zaključni izlet za sezono 2012
Jaz nisem najbolj navdušen nad izbiro trase...Saj ne da je slaba, samo se mi zdi zguljena in preveč tipična.
Drugače pa bom vrjetno zraven v koloni. Malo me skrbi, glede na to, da imam fešto v soboto....
Drugače pa bom vrjetno zraven v koloni. Malo me skrbi, glede na to, da imam fešto v soboto....

Do Postojne bi jazt šel iz LJ čez Rakitno , pa Super Special Cerknica 

se dobimo na štartu brzinca
pol pa po regionalki do skb papi-ja?

Heh, jest mam M+S.... (ja, tiste balone, ja...)
Sam časovno si moram še uskladit... :S
Kako pa je planirano? Kdaj iz Lj, kdaj povratek? Avtocesta, al naokol?
Sam časovno si moram še uskladit... :S
Kako pa je planirano? Kdaj iz Lj, kdaj povratek? Avtocesta, al naokol?

tkole je blo rečen

papi wrote:Včeraj sem malo debatiral z Anžetom pa Laukičem.... Pravita da sta že naveličana ceste na primosko...
Popolnoma jih zarumem, osebno sem tudi naveličan ceste v Ljubljano...
Ideja pa ni bila vožnja po primorski ampak vožnja po Obali, na obali se še nikoli nismo dobili v večjem številu.
Zamislil sem si takole turo;
-štartate iz lj ob 9ih...
-pr meni ste ob 10.30
-od mene se štarta ob 11ih
-gremo malo bolj po vukojebinah do portoroža (to se še odločimo ali gremo po magistralki ali pa malo bolj čez vasi...)
-v portorožu se kurčimo za našimi avti 20 na uro po celotni promenadi
-predhodno se bi jaz zmenil za kosilo v eni od restavracij ( cca ob 13ih )
-ko pojemo se odpravimo v muzej olkarstva v Sveti Peter, katerega si bomo ogledali zastonj saj ima moja nona to načez...
-nato se skupaj spet odpravimo proti mojemu domu in potem naprej, jst bi tudi šu z vami v lj, saj je nedelja

Pa bi lahko res usekal kakšno bližnjico (al pa daljšnico, sej mamo cajt), ker je res mal dolgcajt že po tej regionalki
Recimo veliko bolj zanimiva bi bila, da se gre čez Šembije-Ilirska in pol naprej (do Divače?), da se mal navozmo čez ovinke. Razlike je 24km, pa gremo pol nazaj lepo lagano po standard regionalki? Predog pač... 

Matr sm slep. Sori in hvala za quote...

kva se boste kurčil po portorožu s temi jajci, pozerji eni! to so avti za vozt, ne pa za kazat v tisti kilometer dolgi pozidani in s trenirkarji posejani modri coni za 3 eure na uro... 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
sej gremo sam mim, ne bomo parkirali 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
iz Bisstrce se gre ponavadi v KP na Podgrad pa pol v Kozino ..je pa spet regionalka (kozina-MMP Starod) ..če se hočte po vukojebinah vozit pa pejte čez brkine
lepa cesta in ponavadi prazna ..edin kšni taljanski penzjonisti se znajo najdet 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...