Opel Kadett-i B

Re: Opel Kadett-i B
Prosim, če ti bo, bi se priporočal.

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Je malo trajalo, a bolje pozno kot nikoli ane

Razdalja med vijakoma (M8) za pritrditev na vezno je pa točno 60mm!
Upam da ti bo kaj pomagalo, lp

Razdalja med vijakoma (M8) za pritrditev na vezno je pa točno 60mm!
Upam da ti bo kaj pomagalo, lp

Hvala za slike. Bom preveril če je to to.

Načeloma bi moralo iti iz enega na drugega. Zmotilo me je edino to, da ko mi je "mojster" na rdečem kadettu menjaval komplet zavorni sistem in sem isto imel glavni zavorni cilinder od c kadetta je moral vrtat dodatne luknje. Problem je nastal, da se mi je v pritrditev zavornega cilindra zadevala ročica od gasa. Tako sem moral del pritrditve cilindra odrezat. In tam spodaj je "ogromno" prostora. Še dobro, da sem imel list od ročne žage za železo, da sem tako lahko "spilil" vstran. Bom kar šel ob prvi priliki iskat zavorni cilinder od c kadetta brez servo zavor.
Verjetno, pa je bil cilinder od kadetta s servotom, saj je imel luknje namesto vijakov. Morda pa so zaradi tega bile manjše komplikacije.
Verjetno, pa je bil cilinder od kadetta s servotom, saj je imel luknje namesto vijakov. Morda pa so zaradi tega bile manjše komplikacije.

@dzanzi, malo si "sfalil" temo...
Naslov teme je "Opel kadett-i B", tole je pa kadett d, to je velika razlika. Za tega youngtimerja niti ne vem, če paše na ta forum, saj je star komaj 32let... Bom pa tudi tega ob priliki predstavil v kateri drugi temi, moram se z njim malo bolje spoznat in ga malo pobliže pogledat.
Naslov teme je "Opel kadett-i B", tole je pa kadett d, to je velika razlika. Za tega youngtimerja niti ne vem, če paše na ta forum, saj je star komaj 32let... Bom pa tudi tega ob priliki predstavil v kateri drugi temi, moram se z njim malo bolje spoznat in ga malo pobliže pogledat.