BMW E21 327i (dolomiten reportage)

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: BMW E21 3XX (goldene räder)
kak se pa ovinki vozijo s to gumo? torej 90 stopinjski kot, razrežeš, lepiš?

Točno tako. To sem se spomnil ko sem že napisal odgovor: http://www.metalika-kacin.com/prodajni- ... ti-profiliDS71 wrote:imajo ..Metalika Kacin Žiri ..samo so precej dražji kot pa sam Dirak oz mi nabavljamo pri Peter Ofner Austria ki ima Dirak program
Drugače pa pri teh "malih" profilih gume gre kar lepo v kot, pri večjih pa sem jaz ponavadi samo odrezal tisti del, ki je na notranji strani ostrega zavoja, pa se tudi nič ne vidi.

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Glede teh tesnil na meter.... za 90 stopinjske kote ni panike,
Jst sm profil kupu v gumitehna in za prve šipe sem ga tudi uporabil....
problem je nastal pri kadetovih stranskih šipah... tm je kod več kot 90 stopinj, pomje nee 130 in ni šlo!
Sm mogu nabavit original dobro gumo (Čoš mi jo je prodal
)
Jst sm profil kupu v gumitehna in za prve šipe sem ga tudi uporabil....
problem je nastal pri kadetovih stranskih šipah... tm je kod več kot 90 stopinj, pomje nee 130 in ni šlo!
Sm mogu nabavit original dobro gumo (Čoš mi jo je prodal

Ma za sipe ravno to ni, se vidi na 100m da je traktorski program ... ajd za notranjo stran poputa se ne recem ..
O Anja .. o tebi se mi sanja.

- croma_man
ja, lep vikend, spet smo se mal nadivjali...pa eno sliko uspel šklocnt

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
pida, se skozi voziš ti, priden 

- croma_man
sem izkoristil vikend ki je bil res sončen za par adrenalinskih kilometrov, sam cesta ne drži več spljoh, je parkrat letelo počez, da sem že računal stroškepapi wrote:pida, se skozi voziš ti, priden

croma_man wrote:sem izkoristil vikend ki je bil res sončen za par adrenalinskih kilometrov, sam cesta ne drži več spljoh, je parkrat letelo počez, da sem že računal stroškepapi wrote:pida, se skozi voziš ti, priden
Proper use of BMW

- croma_man
jurek, jst pa mičo se vozima na grip, driftanje je za pussye...v ovinku more držat ne pa spustit 

Zato pa pravim " proper use of BMW"croma_man wrote:jurek, jst pa mičo se vozima na grip, driftanje je za pussye...v ovinku more držat ne pa spustit