VW Golf Mk1

Re: VW Golf Mk1
No ja .. saj po svoje mas neki point ... mas se kake druge gti kose?Al bo on navadn športn golf?
O Anja .. o tebi se mi sanja.

*nisem videl zadnjih 2 postov
Školjka je od gtija ampak letnik 83. Se vidi po originalni barvi, ki je navadni niso meli, toniranih šipah in notranjosti, ki je od gtija 83'
Glede na to, da sem mel že motor in podvozje doma bi res lahko samo premetal na kakega navadnega golfa, ampak sem hotel met še dokumente.
Da ne bom samo romanov pisal..
Popravljen rob šipe

Nabral sem še par kosov

takole že boljše zgleda

Pa še ena z zbora krajanov

Ker jih bom skos gledal, morajo biti lepi

Školjka je od gtija ampak letnik 83. Se vidi po originalni barvi, ki je navadni niso meli, toniranih šipah in notranjosti, ki je od gtija 83'
Glede na to, da sem mel že motor in podvozje doma bi res lahko samo premetal na kakega navadnega golfa, ampak sem hotel met še dokumente.
Da ne bom samo romanov pisal..
Popravljen rob šipe

Nabral sem še par kosov

takole že boljše zgleda

Pa še ena z zbora krajanov

Ker jih bom skos gledal, morajo biti lepi

Aha ... mas torej notranjost tud?Bos komplet predelal na stari model?Armatura?Vlecne kluke in to?
O Anja .. o tebi se mi sanja.

Ja, mam večino stvari. Tastaro armaturo z obratomerom, pokrov za rezervar, podvozje s stabilizatorji, trikrak volan, šipe, masko, emblem.. tudi recaro sedeže.. kar manjka bom še našel.
Rad bi naredil čim bolj original izgled, samo kakega konja več in malo bližje cesti.
Rad bi naredil čim bolj original izgled, samo kakega konja več in malo bližje cesti.

Ti povem čez eno leto
Če se ne bo pustil nastavit bojo šli takoj dvojni gor, če ne bom pa še videl koliko bo dalo od sebe s k-jetom

Če se ne bo pustil nastavit bojo šli takoj dvojni gor, če ne bom pa še videl koliko bo dalo od sebe s k-jetom

Ježek wrote:Kooki sej školke sta imela gti in dizel enake, tako, da bi debela grda baba morala še na kako liposukcijo in operacije pa bi lahko primerjali

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Thumbs up!Ježek wrote:Rad bi naredil čim bolj original izgled, samo kakega konja več in malo bližje cesti.

Če koga zanima, je avto naprodaj. V poštev pridejo tudi kakšne menjave po možnosti z nekaj doplačila, ker moram popraviti 2. avto. Ponudbe in več informacij na zs. Če se ne proda pa nadaljujemo po planu..
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6888441&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6888441&show=1