Dkw 1000S

Re: Dkw 1000S
Da niso?Sicer je ze dolgo rega kar sem takega dkw-ja vido od blizu samo bi se skor upal skregat 
Kak pa je kaj z reprodukcijskimi deli za ta vozila?Nekak so mi simpatični že od zmeraj pa bi si morda kdaj v zivljenju umislil kakega .. samo ce se nic ne dobi odpade ker se ene nepremicnine ne rabim.

Kak pa je kaj z reprodukcijskimi deli za ta vozila?Nekak so mi simpatični že od zmeraj pa bi si morda kdaj v zivljenju umislil kakega .. samo ce se nic ne dobi odpade ker se ene nepremicnine ne rabim.
O Anja .. o tebi se mi sanja.

heh možno da bi se jih dalo z kakimi mali spremembami vgradit, da pa bi čist orginal pasale pa dvomimCox wrote:Da niso?Sicer je ze dolgo rega kar sem takega dkw-ja vido od blizu samo bi se skor upal skregat
![]()

Na takem istem smo mi delali en kos elektrike. Pa je mel 100% prvovgrajene helline luči iste ko hrošč do 67.
Saj to je kr pogosto pri švabih. Mercedesov rundhauber ma lampe od t1ke pa je kamion on po poklicu.
Tak, da če rajiš kako luč spredno se ziher najde kaj ceneje od 700
Saj to je kr pogosto pri švabih. Mercedesov rundhauber ma lampe od t1ke pa je kamion on po poklicu.

no pol pa čist možno, da je enaka nisem se nikoli poglobil v sprednje luči ker jih ni bilo potrebno iskat , imam pa problem z zadnjo desno, ker je sedaj ta zlepljena iz 2 starih tak da bi nova prav prišla.Vlado wrote:Na takem istem smo mi delali en kos elektrike. Pa je mel 100% prvovgrajene helline luči iste ko hrošč do 67.
Saj to je kr pogosto pri švabih. Mercedesov rundhauber ma lampe od t1ke pa je kamion on po poklicu.![]()