1977 Opel Kadett C 1.2N - Djoda

Re: 1977 Opel Kadett C 1.2N
Če boš rabil mehanične dele imam vse jaz na zalogi po ugodnih cenah. 040-833-214 oz PM.
Drugače pa je ličen kadetek. Koliko je bila cena. če ni skrivnost.
A je S ali N
Drugače pa je ličen kadetek. Koliko je bila cena. če ni skrivnost.
A je S ali N

zgleda ohranjeno, a je ta bil kdaj v Kamniku doma?
@Maik: a maš slučajno tudi tiste gumice ki držijo amortizer na karoseriji? sej sem že spraševal v moji temi, pa še mal tukaj smetim
@Maik: a maš slučajno tudi tiste gumice ki držijo amortizer na karoseriji? sej sem že spraševal v moji temi, pa še mal tukaj smetim

Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Je bil v Kamniku, ja... Zanimivo, prva registracija je iz Žalca, tako da se je vrnu v domače kraje!
Kaj vse rabim za zrihtat, bom že javu. Najprej moram izpolnit svoj del obljube... Prodat Cliota. Tako da dajem to na znanje.
Edit: Ker se še nisem poglabljal v motorje te sorte, me zanima kaj ga muči, da v prostem teku ugasne? Tud če dvignem štandgas, sčasoma ugasne.

Kaj vse rabim za zrihtat, bom že javu. Najprej moram izpolnit svoj del obljube... Prodat Cliota. Tako da dajem to na znanje.

Edit: Ker se še nisem poglabljal v motorje te sorte, me zanima kaj ga muči, da v prostem teku ugasne? Tud če dvignem štandgas, sčasoma ugasne.

Poglej dize. Ali pa poglej na fergazerju je ena tuljavica. Najbrž se je tam kabel snel 

To boš dobil pri Turnšku-AmortizerTomLooway wrote:zgleda ohranjeno, a je ta bil kdaj v Kamniku doma?

MAIK wrote:To boš dobil pri Turnšku-AmortizerTomLooway wrote:zgleda ohranjeno, a je ta bil kdaj v Kamniku doma?
Opelpower wrote:Dolstein ja..drugače bi moral pa tudi jazt še kako imet ..mogoče
pa bil sem jazst pri Amortizer.si pa sem dobil v vrečki nazaj moje zgurane gumice...
drugače pa back on topic: glede ugašanja, preveri še na karburatorju je za enim kvadratnim pokrovčkom ena gumica/platno in ne sme biti preveč konkavna, čimbolj ravna....
Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

OP jih ima samo cudno, ker jaz sem jih tam dobil cca 3 mesece nazaj

Lepo to, bo zdaj v Velenju?
Sem ga gledal v oglasu, pa, če nebi mel s trenutnim projektom toliko dela in stroškov, nevem, če ga nebi js šel iskat..
p.s.
Če boš havbe barval ti lahko mogoče kaj ceneje pri avtoličarstvu Vauh zrihtam

Sem ga gledal v oglasu, pa, če nebi mel s trenutnim projektom toliko dela in stroškov, nevem, če ga nebi js šel iskat..
p.s.
Če boš havbe barval ti lahko mogoče kaj ceneje pri avtoličarstvu Vauh zrihtam