Opel Kadett C - rat look

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Re: Opel Kadett C - rat look
Baje da je notranjost ze sestavljena in tudi nekaj stvari ze stapeciranih! Kr cool! Sam ne vem kaj RE21 res tok spara slike 

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Zakon! Edin znotri mors zdej pobarvat se volanski drog, pedala, spucat manseto salthebla in une sobe za zrak k pihajo v noge. Je grdo asrano 

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Če rabiš tisti blendi ki prideta pred vrati pri nogah, imam L in D....original 

Ha ha ha, kaj je na tleh. Samo čisto drugače zgleda zdaj z temi nizkimi gumami!

Dobil sem sprednje fedre, tako da sem lahko avto malo vzdignil. Zdj je 4cm višji, kar omogoča dokaj normalno vožnjo ter še vedno zgleda nizek (sj tut je). Slike sledijo!

A si ti tako hiter, ali slike tako počasne. Ker že dolgo sledijo 
Zakaj si ga pa dvignu? .. prej je bil res hud, edin do mene ziher neb mogu pridt ... bi se tam pri vratih zataknil

Zakaj si ga pa dvignu? .. prej je bil res hud, edin do mene ziher neb mogu pridt ... bi se tam pri vratih zataknil

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Avto je res višji za ene 4 cm sam je vseeno kar nizek
Meni zgleda super!

Res je, ni še slik, saj bodo!
Končno sem dobil strešni partljažnik, jasno v barvi in stilu Kadetta, ter oddal vlogo za certifikat starodobnika. Po pregledu komisarja SVAMZ bo certifikat izdan in poslan v prvi polovici naslednjega tedna
Uredit moram sprednje zavore, ki štekajo (posledica dolgega stanja) potem pa na potep. Manjka mi se nakaj dekoracije na strehi, oboji sprednji smerniki ter radio z zvočniki.
Toliko za enkrat, ko bo spet kaj novega vam sporočim!
LP
Končno sem dobil strešni partljažnik, jasno v barvi in stilu Kadetta, ter oddal vlogo za certifikat starodobnika. Po pregledu komisarja SVAMZ bo certifikat izdan in poslan v prvi polovici naslednjega tedna

Uredit moram sprednje zavore, ki štekajo (posledica dolgega stanja) potem pa na potep. Manjka mi se nakaj dekoracije na strehi, oboji sprednji smerniki ter radio z zvočniki.
Toliko za enkrat, ko bo spet kaj novega vam sporočim!
LP