jz sm pa tist k je modrga kadetta od anzeeja kupu, drugac po imenu Jure. Kolesarm tud jz, zravn pa se kajtam, jadram, pilotiram cessno 172, airsoftam( ze neki cajt ne), tenisiram pa se kej bi se najdl. Kolo pa je glavn krivc da sm pristal v tej old timerski druščini. Kot že omenjeno imam v lasti opel kadetta c coupe ' 76 in pa fiat punto ' 98 kot daily car.
to bi blo use. pomoje
Obnovo boste pa tut še lahko spremlalswizc: bom še jz neki napisu

Re: swizc: bom še jz neki napisu
o pozdravljen! pred tabo sem bil jst zainteresiran kupec plavkota, pa me je mal minilo, ker je kar nekaj za postorit... upam da ti uspe poštimat kupejca. Barva ostane baby blue?

- swizc
- Avtomobil: Opel kadett C coupe 1200s '76, Kadett C limo '77
ja je kr dost za nardit pa vsako stvar k sm jo dal dol z avta se je neki novga pokazal. ampak počas pa zihr bo. barva je še mal pod vprašajem, na začetku sm se zlo nagibal k mat črni, zdaj pa mi je modra kr ql sam bo verjtn mal temnejši.

najlepš kupejc mi je tale, pa je zelen... http://www.youtube.com/watch?v=Wf7_dkmpwu0

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
O lej ga, pozdravljen! Kako pa da na zgornji sliki ni vidne nobene flaše cockte 

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Yo yo g. BozicEk!
Evo par fotk od danasnjega obiska. Dej nared svojo temo o avtu pa potem tole ke fliknem pa tut ti bos kaksne updejte dal not pa je!

yea
Evo par fotk od danasnjega obiska. Dej nared svojo temo o avtu pa potem tole ke fliknem pa tut ti bos kaksne updejte dal not pa je!

yea

- swizc
- Avtomobil: Opel kadett C coupe 1200s '76, Kadett C limo '77
cockta je igralec iz ozadja.
lepe fotke anzee, za temo moram pa se fotke poiskat
lepe fotke anzee, za temo moram pa se fotke poiskat