Opel Kadett C 77

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: Opel Kadett C 77
sej je tudi omegin E24N simpl
A ni isti klinc ku 2.0 ?

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Misliš C24NE?, glih isti klinc ni ohc/cih

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
C24NE je CIHsamo p wrote:C24NE?, glih isti klinc ni ohc/cih

primer (ceprou tale kleple k dizl lol):
http://www.youtube.com/watch?v=eajLFKtdIOA

Ima kdo viška lamelo sklopke omega a 2.0i? Sam da so fedri itd. dobri. Je mogoče od B omege 2.0i/16V enaka? Hudiča čist je pojahana, mam sicer eno novo od fwd sam ima druge ripne 
lp

lp

Evo po dobrem tednu je moped notri , sam pali pa še ne, itak ku zmeraj pri meni..
V Omi je vse vredu lavfalo, evo zdaj imata pa samo dve svečke iskro dve pa nikakor ne, sem lahko kaj zahebal?
Kapa+rotor razdelilca nista glih nova pa vseeno, če je prej delalo...
Mogoče kakšen preblisk
lp
V Omi je vse vredu lavfalo, evo zdaj imata pa samo dve svečke iskro dve pa nikakor ne, sem lahko kaj zahebal?
Kapa+rotor razdelilca nista glih nova pa vseeno, če je prej delalo...
Mogoče kakšen preblisk

lp

Oj kabli so bili OK, problem se je pojavil pri plusu, ki ga vežeš na špulo- je original od kadetta nekaj jeb*l, pa sem zvezal direkt iz ključavnice pa špila, čudno.Opelpower wrote:Bu, kako je pa to možno .... si probal z drugim kablom, da ne prebija kje kaj
Drugače pa rahlo še čudno lavfa ampak upam da bo OK, hladilnik super paše

lp

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
če bi ti mene poslušal nebi imeu teh težav, sm ti napisal da moraš vezat nov svež kon+,samo p wrote:Oj kabli so bili OK, problem se je pojavil pri plusu, ki ga vežeš na špulo- je original od kadetta nekaj jeb*l, pa sem zvezal direkt iz ključavnice pa špila, čudno.Opelpower wrote:Bu, kako je pa to možno .... si probal z drugim kablom, da ne prebija kje kaj
Drugače pa rahlo še čudno lavfa ampak upam da bo OK, hladilnik super paše![]()
lp
ker original od kadetta ima uporovno žico in na špulo pride cca 10V....

Jah star oseljL4UK0 wrote:Heh, stara fora