pero27 wrote: ↑05 Jul 2024, 08:25
Men je všeč ta izvlečna polica.
Če bi jst mel t3 doko bi naredu iz tega boxa izvalečno kuhno, tko kot jo je naredu Rivian na pickupu:
Ja res ni slaba polica. Sam take kuhne pa res ne rabm
Sm naredu mal drgacno stangico da drzi vrata gor. Za euroboxe fiksirat pa sm sprintu 8 kosov vogalnikov za boxe, da se lepo usedejo notr. Do zdej se niso nikamor poletel. Pol pa mal menjam boxe s tistim kar pac nucam takrat. Je pa tok placa da lahko na te gor (al pa spodi) dam se 15 al 12cm visok eurobox, tako da je loh placa se mal vec. Pa v kesonu pod predalom je tut cca 6cm placa, odlicno za kej šmuglat al pa ne vem, sekiro
Pa se en tweak sm naredu. T3 ma za zadnjimi lucmi ful neizkoriscenga placa, do kamor se pride samo skozi odprtino od luci. Placa je recimo 30x30x30cm, luc je pa prsraufana s stirimi vijaki - kar je neprakticno za dostopat. Zato sem zrisu in naprintu nekaksne pante ki se usraufajo med luc in karoserijo. Plan je bil da je kar se da tanko in da se ponuca originalne pritrdilne tocke. Zal je treba v samo luc nrdit 2 luknci nekje ob strani, da se privije na en uho panta, podaljsat je treba se kabel za luci za cca 10cm, da se bolj nobel odpira.
Od zunaj zgleda skoraj kot stock, izdaja samo "haklcek" na vogalu. Pa trenutno se manjko vijakov, morm nrdit štoflce za not da ne bo luknje.
Luc se swingne na noter, na tej strani mam take bedarije kot so zarnice, spreje, vzigalne kable, zavorno olje, flaso vode... Pa se je plac
Na drugi strani imam pa "cistilni komplet"

Razmascevalec, steleks, pulitol za roke, krpe in pa zlozljivo lopato.. Je pa tukaj malo manj prostora ker je se cev za intake zracnega filtra.