Mater sem čisto pozabil odpisat, se opravičujem.
Hladilnik sem dobil na ebayu, prav za Delto, cena mislim da 250eur, dimenzije so standard Integrale, edino 3 vrstni je.
Tine, morem te razočarat da sem idejo staknil nekje drugje in pokopiral malo po svoje, se je tudi meni zdela top ideja.
Malenkost napredka:
Naredil sem si zgornje vpetje amortizerjev, zaenkrat fiksna varjanta, katero bom po potrebi kasneje zamenjal za nastavljivo. Alu nosilec, sferični ležaj Fag TXGR17, zaprt s pokrovčkom. Struženo, rezkano, peskano, eloksirano.
Tako sem lahko dokončno sestavil prednja amortizerja:
In zmontiral na avto:
Par šraufov moram še rešit in vse skupaj zategnit. Ta čas mi je kolega na 5 osni naredil adapterje za čeljusti (katere dobim naslednji teden ko pride na obisk):
Čeljusti pa so trenutno na rezkanju, na njih bomo vgravirali napis Lancia, kot je bilo original na EVO modelih. Potem falijo le še zavorne cevke in barvanje čeljusti, nato gre avto po parih letih nazaj na kolesa.
Dobil sem nosilčke za wastegate, katere bom moral malenkost še popraviti.
Začel pa sem se ubadati tudi z izolacijo pod armaturo, končati moram še en sloj, potem lahko montiram armaturo:
Potem pa se je spet malo ustavilo saj je k hiši prišla Tomosova rariteta, katero sem iskat 20 let, tako da je trenuten hype usmerjen na njo. Ko bo minilo nadaljujem s polno paro naprej, kot je pri meni v navadi: počasi se daleč pride.

No, vsaj približujem se videzu avtomobila..
Lp!