Hvala, sem naročil potem kar kompletne konektorje iz aliexpress. Sem namreč našel iste po kataloški napisani na podnožju releja

In je potem podnožje prišlo skupaj z 9 konektorji.
Za zadnji znakec iščem rešitev. Original za 164 se občasno pojavi za nore cene, kere niti jz nisem pripravljen plačat..

Novi, ki niso izpred vsaj ene 15-20 let nazaj so namreč dosti manj zlati.
Sem namreč probal dat novo znak zadnji na plastičnem podnožju od 156, 166, itd, ampak ni to to. Mora bit original od 164 kovinski.
Nabavil vosek za vse votle dele zalit
Pa končno sem se po 1 letu lastništva recarotov, jih spravil prvič očistit in namazat. Vmes jih je seveda napadla že tudi vlaga in plesen
Nabavil sem najboljše možno in vse temeljito očistil
Neverjetno koliko svinjarije potegne vn pravo čistilo
Snel tudi pokrove sedežev in vse pobrisal in namazal
Potem odstranil obe stranski plastiki, ker nista ok držali. Kar hudo počena in grozno popravljena voznikova
Pa sem potem našel doma, da sem že kupil drugo, ki je kot nova
Potrebno bo obnovit še memory tipke in vezje
So pa sedeži sedaj odlični :mrgreen:

Zelo zadovoln z nakupom
Obenem očistil in namazal še ostale dele usnjene
Limuzina višje klase, mislili na vse
Potem sem se pa končno spravil nardit tisto, kar odlašal skos 1 let in se izogibal
Seveda kar ličar tudi ni naredil. Odstranil rje in kvalitetno vse pripravil in pobarval v črno. Sem moral zbrusit kar orng veliko.
Pobrusim rjo, zmatiram vse. Hoče z razdrečilom prebrisat, vse črno. WTF? Očitno je model namreč sam na hitro špricno črno bazo preko in to je bilo to

Vse pobrisal stran črno, zmatiral ponovno, očistil ponovno.
2k primer Mipa
In pa preko 2k PUR črna barva
Ne vem edino kaj hudiča so tukaj delali prejšni lastniki, da tako stovkli vse okoli brisalca
Sedaj pa čakat avto steklarja, da pride zalepit šipe notri
Vmes nabavil končno malo bolj proper dvigalko
Naprešal matice spredaj nove
Dodal zračnike maske nove original in okvir na novo pobarval
Potem se pa lotil še ene zadeve s kero odlašal. Dat nov most in podvozje spredaj na avto
Most snet, avto podložen. Na novo zaščitil vse točke kamor most pride na šasijo z 2k primer Mipo
Pa je prišel čas, da se most iz hodnika preseli na avto, kam spada
Ni važno kak videl al pa neviden del. Mora bit kot nov
Moja bodoča žena dokumentirala mojo srečo pri montaži
Tada!
Za konec bom pa še tole pustil tukaj..