Kr neki cajta nobenga updejta... vseeno se je delalo
V kabini je vsake tolko biu glasen ventilator prezracevanja, vcasih tudi ni zalaufal, zato sem imel ze par let plan zadevo zamenjat. Zadeva je nerodna, ker zahteva to odstranitev armature in razlomitev ohisja pecke in ventilatorja (ja, glup sistem

)
Obenem sem imel plan se dobro izolirat pozarno steno in spodnjo stran armature, da kar se da iznicim neke zvoke in cricke, kar je spet dodatno delo.
No, armaturo sem imel ven v cca 20min.. Ohisje pecke je nekdo nekoc ze drkljal in je dobesedno razpadla narazen ze v avtu, tako da mi ni bilo treba niti odklapljati pecke - delovala je tudi dobra in sem pustil originalno, ceprav sem imel pripravljeno tudi novo
Zgornja polovica ohisja pecke... obe polovici sem spucal, na novo sem namazal vodila in bovdne loput, katere so dobile tudi novo peno (cez kovinske lopute je zalimana pena ki "dihta" da gre zrak tja kamor mora - no pri meni pene ni vec bilo).
Nov ventilator vgrajen. Sem se malo povil zice s peno, upore sem pustil iste. V planu imam itak vgraditi PWM brezstopenjski regulator hitrosti, ki eliminira upore. Ga imam doma, samo se mi ga se ni dalo priklapljati
Spodnja stran armaturne plosce je dobila tanke bitumenske plosce proti vibracijam in bobnenju, nato pa sem nalimal se piramidno spominsko peno. Nisem slikal, ampak pozarna stena je dobila prav tako po vecini prostora bitumenske plosce in cez se gladko 6mm spominsko peno.
Potem sem vrgel vse skupaj nazaj notri, obe polovici kiste za gretje sem pricvrstil skupaj z vezicami, povil in lepo speljal vse elektricne kable. Sproti sem obnovil se volanski drog, zamenjal vse puse, lezaje in ohisje kljucavnice. Skratka dela kar nekaj
Roba za tehnicne stvari providana by CCParts by krebs&blaz, izolacijske plosce pa pri Orange Audio
Pa vceri je su lepo cez tehnicnega, kar kul