VW T3 westfalia club joker

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Re: VW T3 westfalia club joker
Haha ja dobr, eno je ce kups macka v zaklju, drugo pa ce nrdi lukno v blok. Beda skratka.
Kaj a to med voznjo, al na standgasu, al pr prganjanju?
Kaj a to med voznjo, al na standgasu, al pr prganjanju?

Ma glede na to da prodajalec ustraja, da mi pokrije stroške, mislim da je res zelo nesečno naključje.
To je tista črna mačka kriva, ki mi je prečkala pot takoj ko sem speljal s prepisa. Jaoming če jo dobim
Med navadno vožnjo po ne prevelikem klancu navzdol. Se je čudno obnašal, zgubljal moč, tako kot pri narobe naštamanem karburatorju recimo, ko pohodiš pa ni nič, pa potem kar pride moč... Parkrat tako, ko sem prišel na ravno pa po 50m popolnoma nič moči in bum
To je tista črna mačka kriva, ki mi je prečkala pot takoj ko sem speljal s prepisa. Jaoming če jo dobim

Med navadno vožnjo po ne prevelikem klancu navzdol. Se je čudno obnašal, zgubljal moč, tako kot pri narobe naštamanem karburatorju recimo, ko pohodiš pa ni nič, pa potem kar pride moč... Parkrat tako, ko sem prišel na ravno pa po 50m popolnoma nič moči in bum

Torej wbx imajo dva sistema vode, ki sta si med seboj kar precej različna. Do 85 in od 85.
Moj je starejši tip. Če prav razumem rabim bilo kateri blok od 1.9 in ostalo lahko porabim vse od starega motorja, glave, ohišje termostata, uplinjač, izpuh, itd... Lahko to kdo z zagotovostjo potrdi?
evo luknjo

Moj je starejši tip. Če prav razumem rabim bilo kateri blok od 1.9 in ostalo lahko porabim vse od starega motorja, glave, ohišje termostata, uplinjač, izpuh, itd... Lahko to kdo z zagotovostjo potrdi?
evo luknjo

Bravo,pohvalno,dober projekt

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Pa mamo še enega T3 člana več
Uf... za dober dan luknja v bloku
dobro si to sprejel
E tako samo gasa naprej!
Pridem kej na obisk v kratkem

Uf... za dober dan luknja v bloku

E tako samo gasa naprej!
Pridem kej na obisk v kratkem

Uh neugodno, si kaj naštudiral vzrok, brez/premalo olja?
Tudi sam imam 1.9 WBX v caravelli, tok tok po lesu, zaenkrat dela.
Greš v obnovo novega motorja ali ga boš samo vstavil?
Drugače pa čestitke za nakup
Tudi sam imam 1.9 WBX v caravelli, tok tok po lesu, zaenkrat dela.
Greš v obnovo novega motorja ali ga boš samo vstavil?
Drugače pa čestitke za nakup

Papi, ti samo pridi, da gremo na kafe. Če ne bom jst prej prišel do tebe s tistim motorjem
Na motorju bom menjal vsa tesnila glav in cilindrov, bloka načeloma ne bom odpiral. Bomo vidli sproti.
Vzroka še ne vem. Olja ni manjkalo, vode tudi ne. Je pa možno da je bilo tesnilo cilindra skorodirano in je v cilinder hodila voda, naredila pritisk in bum. Ne vem.

Na motorju bom menjal vsa tesnila glav in cilindrov, bloka načeloma ne bom odpiral. Bomo vidli sproti.
Vzroka še ne vem. Olja ni manjkalo, vode tudi ne. Je pa možno da je bilo tesnilo cilindra skorodirano in je v cilinder hodila voda, naredila pritisk in bum. Ne vem.

- The Boris
- Avtomobil: MB W114 250CE, MB W201, VW Hrošč, VW Jetta MK1, VW T3 Syncro, Datsun 280ZX
Prvič vidim take sedeže, so drugače bili v kakšnem T3, nasloni za roke so kr fajn zadeva 

May the Force be with you.