Dobre fotke

. Pa še malo mojega potopisa:
1. Čez Kladje se je začelo megleno.
2. Na vrhu je bil že sonček, samo nisem uspel slikat, ker so se ljudje gužvali v pripravah na Franjo, zato ena slika od spodaj.
Po tem sem zavil pri Gorenji Vasi desno in čez Lučine do Polhovega Gradca. Kar slikovita cesta, z vsemi vrstami ovinkov in ravnin, tako da nisem imel časa slikat

.
3. Pri gostilni.
4. Nazaj grede sem moral proti Ljubljanski strani, ker je bilo zaradi maratona že vse zaprto. Pri Hrastenicah sem zavil levo, da si skrajšam pot. Sicer je bilo malo divje strmine in nekaj prometa, ampak sploh ni slaba cesta.
5. Na sedlu je lep razgled in očitno dobra gostilna, ker je bilo veliko ljudi.
Na drugi strani se pride ravno na staro cesto za Škofjo Loko, kar bi bilo idealno, če ni bi bilo tam vse zaprto. Pogumno sem stopil ven iz avta, da bi vprašal za obvoz - vse kar sem dobil je bilo "Odstranite avto z vozišča!" od policaja

. Ker se mi nu ljubilo debatirat kaj, pri polni zapori ceste, smatra za vozišče, sem raje obrnil proti Medvodam. Od tam pa čez Kranj in po alternativni cesti do Železnikov, ki je bila kar scenična, samo malo se je vila čez hribe in kotline.
6. Pred Železniki je vreme v daljavi zgledalo malo sumljivo, tako da sem raje namestil streho - ne bi bilo prvič, da bi se mi kar naenkrat na glavo ulil škaf vode.
7. Na koncu še spust s Črnega Vrha, kjer je cesta ozka in slaba, je pa vsaj panorama lepa

.