Jejžev brlog

Re: Jejžev brlog
Trenutno je večina ostalih projektov na čakanju, 3.0D ideje in zelene školjke sem se znebil in ni tako hudo. 

Po dolgem času ugotavljam, da je tu še življenje

Vmes sem padel v neke druge projekte, mi je pa letos končno uspelo spraviti Touringa na cesto.
Plan je sicer bil, da grem z njim po punco in otroka v porodnišnico,
pa se je malo zavleklo in bomo šli na izlet za hčerkin 3. rojstni dan

Je pa vsaj bmw narejen tako kot mora bit, čeprav manjka še cel kup detajlov.
Caddya in T3 sem prodal, sta oba obnovljena pri novih lastnikih, kar mi mogoče prihrani kako solzo včasih

Prilepim še kako sliko, ko najdem neko pametno stran za uploadat.

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Men je čist hud!
Pa bonus karavanov je da so zadej mal težji in lažje spredaj nosijo to mašino z vredu razporeditvijo teže.
Škoda edin k so jih samo v facelift varianti delal, drgač bi ga jst raj mel kot kupeja.
Pa bonus karavanov je da so zadej mal težji in lažje spredaj nosijo to mašino z vredu razporeditvijo teže.
Škoda edin k so jih samo v facelift varianti delal, drgač bi ga jst raj mel kot kupeja.

Auspuh je kopija, mogoče sem ga zmontiral kak cm preveč nazaj, ampak veliko maneverskega prostora nisem mel. Malo res seka ven
Za kako resno mašino je boljše razporejena teža, ampak touring školjka je konstrukcijsko šibkejša od limota in jo bolj zvija.
Mojo sem v fazi kleparije malo ojačal, motor je ostal pa 1.8 is tako, da je še prostor za napredek

Za kako resno mašino je boljše razporejena teža, ampak touring školjka je konstrukcijsko šibkejša od limota in jo bolj zvija.
Mojo sem v fazi kleparije malo ojačal, motor je ostal pa 1.8 is tako, da je še prostor za napredek