VW T3 DoppelKabine / aka TeTris / 1989

Re: VW T3 DoppelKabine / aka TeTris / 1985
Vrhunske fotke! 

Odlično, švasi vidim da se vedno držijo 

Get low, no matter how

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Sej vete da se poskusam potrudt s fotkam
ja fleko svasi so pa top 
Evo dons je prsu se predalck, morm rect da je kr super.

Evo dons je prsu se predalck, morm rect da je kr super.

- The Boris
- Avtomobil: MB W114 250CE, MB W201, VW Hrošč, VW Jetta MK1, VW T3 Syncro, Datsun 280ZX
Kje si vjagal predal, js bi tud 

May the Force be with you.

-
No pa je cas spet za malo updejtov. A se spomnite tegale kosa, ki ste ga grupno skurcali:
Evo ga zdej:

Ampak zacnimo na zacetku. V sredo sem se odpravil s kombijem proti Bosni, natancneje v Bosansko Krupo... tam je neki majstr za menjalnike od T3, obcasno ima tudi kaksnega interesantnega, tudi brezhibnega. V mojem kombiju pa kot smo ze pred casom ugotovili tuli menjalnik ze od nekdaj in tudi po menjavi z drugim...
Spati nekje pred Veliko Kladuso..

Stari 3H menjalnik je bil v dobre pol urce dol, in se hitreje novi gor. ASL, ki je se majckeno daljsi (cca 3%). Obenem sva z majstrom zamenjala se strgano manseto na polosovini. Naredil mi je se "tuning" na nosilcu menjalnika, da je malce mocnejsi in ne trese.

Ko smo zakljucili je faca sel se parkrat okoli kombija in mi nabral nekaj malenkosti ki mi jih je manjkalo po kombiju - cepki pri brisalcih, na odbijacu, neke dihtunge po vratih - in kot omenjeno pokrovcek za varovalke
Nato smer Zeljava, bil sem ze z motorjem, s kombijem pa se ne..

Se ena iz piste..

Potem pa s tihim menjalnikom proti domu. Starega sem pustil dol, mi bo zamenjal tisti tuleci lager in se malo pregledal
Evo ga zdej:

Ampak zacnimo na zacetku. V sredo sem se odpravil s kombijem proti Bosni, natancneje v Bosansko Krupo... tam je neki majstr za menjalnike od T3, obcasno ima tudi kaksnega interesantnega, tudi brezhibnega. V mojem kombiju pa kot smo ze pred casom ugotovili tuli menjalnik ze od nekdaj in tudi po menjavi z drugim...
Spati nekje pred Veliko Kladuso..

Stari 3H menjalnik je bil v dobre pol urce dol, in se hitreje novi gor. ASL, ki je se majckeno daljsi (cca 3%). Obenem sva z majstrom zamenjala se strgano manseto na polosovini. Naredil mi je se "tuning" na nosilcu menjalnika, da je malce mocnejsi in ne trese.

Ko smo zakljucili je faca sel se parkrat okoli kombija in mi nabral nekaj malenkosti ki mi jih je manjkalo po kombiju - cepki pri brisalcih, na odbijacu, neke dihtunge po vratih - in kot omenjeno pokrovcek za varovalke

Se ena iz piste..

Potem pa s tihim menjalnikom proti domu. Starega sem pustil dol, mi bo zamenjal tisti tuleci lager in se malo pregledal

Lepe slike kot zmeraj -dobro zgleda tale T3 

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Top fotke! Kaj ko bi enkrat organiziral eno furo v te konce? 
P.s. Naprimer letos jeseni - do @Matej aka Vojak?!

P.s. Naprimer letos jeseni - do @Matej aka Vojak?!

Zdravo.
Mene pa zanima kolko imas mocno soncno celico in kje si nabavil.
Bi rabil da polnim akumulator in hladilnik12v
Rabim nekaj za moj kamper projekt.
Pa nisem ravno tu najbolj doma.

-
Vse je vidno na cetrti sliki

Skratka, firma Velog (https://www.akumulator.si/products.aspx). Celica 100W, cca 85€. Ce imas prostor imas pa za dobrih 20€ vec 190W, samo jaz sem jo nekako šparovno hotel namontirati na streho, pa mi je bolj odgovarjala manjsa. Zraven pa rabis se nekaj kabla in pa solarni regulator (spet, na cetrti sliki, cena pa takisto cca 75€).
Kaksen imas to hladilnik? Akumulator imas samo enega?