Veš kako je - kar nekaj nas je tukaj na forumu, ki nam je c kadett coupe všeč. Tekom zadnjih nekaj let se je tudi dobro videlo kateri stili so dobro sprejeti na trgu in kateri ne in kako se starajo posamezni. Treba je vedet, da je clean look zmeraj aktualen in všečen ter apelira na največji krog ljudi. Kako se začneš pomikat proti neki "rižoti" zmeraj manj ljudem je všeč in ko prideš do zadnje točke je še samo tebi to všeč, še pes noče več v avto.

To ti pišem zato, da ne boš mislil da smo na tem forumu samo taki, ki pljuvajo po drugačnem ali nekaj kaj ni isto kot naše. A vendar - če pogledamo oblikovno je spoiler moteč zaradi velikosti in linij - avto ima dokaj napete ravne linije z majhnimi radiji medtem ko je spojler dokaj organskih linij in je preveč okroglo vse skupaj in ni skladno. Papi ima ducktail na svojem kadettu in meni je recimo njegov kul, ker ne odstopa preveč od generalne oblikovne zasnove. Ampak - tvoj avto, tvoj okus in spoštujem to. Vseeno ti pa polagam na srce en nasvet (ki tudi pojasnjuje zakaj je folk tako nenavdušen nad luknjami v kuferraumdekl) - delaj predelave čim bolj reverzibilno če je to mogoče, sploh pri oldijih. Finta je da skozi čas se ti tudi okus malo spremeni in je lažje nekaj spravit nazaj če ni treba švasat, kitat, barvat itd. Glede barve dobro premisli, poglej ostale črne coupeje, mogoče svojega wrapni pa da vidiš ker ko ga enkrat poštrihaš si s to opcijo oženjen

Veš kje se ti bo dalo še enkrat razstavljat, brusit pa barvat pa vse če ne bo to to. Meni osebno so kadetti všeč živih barv sploh iz originalne palete ker je res period correct in se poda. Črn zna preveč skrit linije in zna delovat avto prazen, je pa res če delaš nek hud avto z 250 konji pa track opcijo pa body kit pa zna črn zgledat hud

Premisli kak končni produkt si želiš in premisli kaj lahko narediš reverzibilno, da lahko skozi čas, kake ocenitve, preglede ali za prodajo spreminjaš. Drugače pa kar pridno delaj in postaj napredek ter uživaj v svojem avtu, saj ga delaš zase ne za druge. Mi ti tukaj povemo naše mnenje, nasvete ali vzpodbudno besedo ampak na koncu dneva je tvoj denar, tvoje žuljaste roke in tvoj avto. Se pa ne sekiraj če je kdo drugačnega mnenja, tak pač je

Fino šraufaj in nabiraj kilometre