Opel Kadett C - La Ratta Negra

Re: Kadett C - La Ratta Negra
bom pogledu v garažo mau kasnej pa javim ker mi mogu met še ene par gumic od prejšnga kadetta..

Ql, tnx, se priporocam... ampak me vseeno zanima če kdo ve kje bi se nove dalo nabavit? lokalna. Trgovina nima tega.CoS wrote:bom pogledu v garažo mau kasnej pa javim ker mi mogu met še ene par gumic od prejšnga kadetta..
Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

ei nimam
oz so tok zjebane da je brezveze..

O kaksnih gumicah se to pogovarjate?TomLooway wrote:Ql, tnx, se priporocam... ampak me vseeno zanima če kdo ve kje bi se nove dalo nabavit? lokalna. Trgovina nima tega.CoS wrote:bom pogledu v garažo mau kasnej pa javim ker mi mogu met še ene par gumic od prejšnga kadetta..
Powered by M.K.

gre za gumice, ki pridejo na vrh amortizerja tako da držijo karoserijo. nimam priročnika da bi potegnu sliko.dennis18 wrote:O kaksnih gumicah se to pogovarjate?TomLooway wrote:Ql, tnx, se priporocam... ampak me vseeno zanima če kdo ve kje bi se nove dalo nabavit? lokalna. Trgovina nima tega.CoS wrote:bom pogledu v garažo mau kasnej pa javim ker mi mogu met še ene par gumic od prejšnga kadetta..
uglavnem na amoortizer daš na vrh v tem zaporedju: podložka - gumica - karoserija - gumica - podložka - matica + zatisneš
in tiste gumice iščem.
PS najdu sliko -

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
mogoče pri tipih ki obnavljajo amortizerje
Drgač pa dojčland ..PS Autoteile vem da ima komplete gumic za konije-tudi za spodnje uho...je blo pa kr drago se mi zdi ..

Drgač pa dojčland ..PS Autoteile vem da ima komplete gumic za konije-tudi za spodnje uho...je blo pa kr drago se mi zdi ..
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

ja, če nebi ravno dobil mortičev novih od amortizer.si ..... pa so jih sam dol dali in mi jih vrnili v vrečki nazaj z novimi amortizerjiDS71 wrote:mogoče pri tipih ki obnavljajo amortizerje![]()

Super ratuje tole podganca ga zmaga

oj, zdej pa je tole že mal moteče zdej... ko se vozim in povozim karkoli na cesti (luknja, hribček) mi desno zadaj ful zaruži, kot takrat ko so bili fedri še cungen-jungen, ali je že kdo imel podobno izkušnjo al moram res avto spraznit da vidim kaj mi stoka tam zadaj?

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Auspuh?