Nekaj malega update-a... Na sesalni kolektor sem za en lep čas vmes pozabil, zdaj sem ga privlekel na plano. Ni čisto originalen, ker je nekdo pred mano poflexal zgornjo površino in gor nasilikonal tole turbo ploščico.
Ker je kolektor brez ploščice vizualno neprivlačen zaradi flexa

sem se odločil da dam ploščico zavarit na laser. Izpadlo je super:
Ampak samo na 1 strani.

Na drugi strani je ploščico zvilo zaradi vročine, zato ni spoja in ploščica je malo kriva:
Vseeno svaka čast mojstru pri Lasvar, bil je edini ki je zadevo sploh zasvasal zaradi čudnega materiala ploščice.
Naprej sem se pa igral z novo pridobitvijo v delavnici. 1 uro sem se ubadal s tem kako togo vpeti in zadevo scentrirati.
Najprej sem fleho porezkal s klasicnim rezkarjem, nato sm hotel s stružno glavo naredit fly cutter ki je delno funkcioniral.
Na koncu pa zmixal skupaj eno držalo za nož tako da sem imel en tog flycutter. Na žalost še ne znam nabrusiti noža, zato ni čisti mirror, sem pa prezadovoljen že s tem.
Takole bo, ko zaklučim z njim, po mojem ne zgleda napačno.
Poleg sesalnega kolektorja sem nesel variti še izpušni kolektor, kateri je kar ornk spokan tako da se smatra kot nepopravljiv na dolgi rok. Dobro da ste rekli naj snamem, ne morem verjeti da sem spregledal. Rišem svojega, druge ni kot da ga naredimo

Če se že dela se valda ne bo delalo na original turbo. In smo spet tam, fucking izpušni kolektor...