K: kolutne zavore kadett

K: kolutne zavore kadett
Torej, spredaj imam bobnaste zavore, rad bi imel diske. Ima kdo vse potrebno za spremembo za kadetta B?
Ponudbe tukaj ali zs.
Hvala, G
Ponudbe tukaj ali zs.
Hvala, G

Re: K: kolutne zavore kadett
Jaz imam viška rabljen kpl čeljusti, cevi, ploščic in diskov iz mojega kadetta c, če te zanima. Diski so 236mm veliki. Če paše vse direkt, pa nevem...

Za B-ja bo kar projekt. Rabiš premnike/aksšenkle, original B kadett servo ojačevalc in cilinder (da se predelat od C kadetta -ampak le ATE sistem zaradi premera ojačevalca) druge gumi cevi + druge kovinske ...cilinder pride dosti bolj naprej. Ok pa diski+čeljusti 

Živjo, da moram menjati akšenkle, cevi in dodati še čeljusti mi je jasno. Upal sem, da booster in zavorni cilinder paše šrauf na šrauf iz C-ja brez hudih predelav. Kakšne predelave imaš v mislih?
Hvala, G
Hvala, G

Booster iz C gre kot rečeno le od Ate sistema, ker ima Delco prevelik premer. Predelava je mišljena v izdelavi novega nosilca za booster...dosti krajši od C-ja. Pa potem še skrajšat palčko iz pedala na booster. Žal so pri B-ju koloteki zelo ozki.

-
Daj ponudbo koliko das, imam vse, kolutne zavore spredaj, prednji stabilizator, zadnji stabilizator, servo ojacevalec zavor itn.
Avto pa je itak v oglasih, oni popljuvan.
Avto pa je itak v oglasih, oni popljuvan.

-
Daj gusti, ko si pa od mene skoraj zastonj dele pa kaksne redkosti dobival je pa v redu blo, ha
Zadnjega stanja avta pa nisi na tekocem?
Bo se pa pac razkosal ampak za 200€ pa res ne dam kompletni zavorni sistem
Zadnjega stanja avta pa nisi na tekocem?
Bo se pa pac razkosal ampak za 200€ pa res ne dam kompletni zavorni sistem