Opel Manta A '71 1.6N - Barnfind

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Re: Opel Manta A '71 1.6N - Barnfind
Hahaha!
Brez grilla zgleda tale vezna ko da gre za manto B z taokroglimi blendami na lučeh!
Brez grilla zgleda tale vezna ko da gre za manto B z taokroglimi blendami na lučeh!

- The Boris
- Avtomobil: MB W114 250CE, MB W201, VW Hrošč, VW Jetta MK1, VW T3 Syncro, Datsun 280ZX
Praviš da bo kleparija do konca leta narjena
Hiter napreduješ

Hiter napreduješ

May the Force be with you.

Huh težka bo zaradi zdravstvenih težav, upam pa da čimprej 

Vsakič k pogledam tvoj video me še vedno kar zmrazi. Pri meni je blo 5 odstotkov tvoje kleparije, pa mi je blo že preveč
Res, svaka čast. Drugič se loti raje kakšnega jaguarja, če že vlagaš toliko dela
Malo heca, samo tako naprej 

bravo DED .....

Hehe hvala obema! 

https://www.youtube.com/watch?v=c4KZ1EuYm_c
Pa ajde, ni ravno "župa" ali merketinška fora, kot se je izkazalo različni rustconverterji delujejo različno in tudi rezultati in cena je različna. Upam, da komu pomaga pri vaših projektih in pri odločitvi glede pretvornikov rje.
Pa ajde, ni ravno "župa" ali merketinška fora, kot se je izkazalo različni rustconverterji delujejo različno in tudi rezultati in cena je različna. Upam, da komu pomaga pri vaših projektih in pri odločitvi glede pretvornikov rje.

Meni se je forch korroplex izkazal daleč najboljši. Ni pa najcenejši, tudi cca 30eur.