Citroen Dyane 6

-
- Avtomobil: Audi Super 90, Citroen Dyane 6, Citroen Xantia TCT Activa, Peugeot 205 Green
Re: Citroen Dyane 6
Da obudim temo in projekt. Od zadnjega javljanja se ni zgodilo skoraj nič na avtu. Nekako je volje zmanjkalo, pa drugi sprotni projekti itd.
V tem času sem kupil obnovljen motor in novo šasijo pri Potokarju. pa mogoče se je še kakšna stvar sem pa tja naredila.
Pred enim tednom sem se spet lotil sestavljanja. Šasija na novo prebarvana, roke, preme in ostale stvari pdovozja vse speskane in prašno barvane. Na avtu so novi ležaji vseh rok, novi kolseni ležaji, zavore, zavorne cevi, novi fedri in lonci fedrov novi inox, amortizerji novi Monroe, sprednjo premo sem tudi kupil že obnovljeno, bolcni na premnikih novi, gume in fletne so že leta nove in pravilno skadiščene haha. Pa še je stvari. V glavnem kar ni novo je pa obnovljeno.
Ta teden dobim še ohišje menjalniak speskano, material že nabavljen, vsi ležaji so bili zanič. Potem pa počasi naprej.
Pa še nekaj slik:
V tem času sem kupil obnovljen motor in novo šasijo pri Potokarju. pa mogoče se je še kakšna stvar sem pa tja naredila.
Pred enim tednom sem se spet lotil sestavljanja. Šasija na novo prebarvana, roke, preme in ostale stvari pdovozja vse speskane in prašno barvane. Na avtu so novi ležaji vseh rok, novi kolseni ležaji, zavore, zavorne cevi, novi fedri in lonci fedrov novi inox, amortizerji novi Monroe, sprednjo premo sem tudi kupil že obnovljeno, bolcni na premnikih novi, gume in fletne so že leta nove in pravilno skadiščene haha. Pa še je stvari. V glavnem kar ni novo je pa obnovljeno.
Ta teden dobim še ohišje menjalniak speskano, material že nabavljen, vsi ležaji so bili zanič. Potem pa počasi naprej.
Pa še nekaj slik:

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
lepa bo ona . Mogoče bo zdej več volje 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Ufff, nisem še vidu tako oskublenga okvirja od Dijane; zdej mi je jasno zakaj iz tega pa iz spačkov cyclecare delajo; sej jo je komej kej več skup ko enga mopeda 

-
- Avtomobil: Audi Super 90, Citroen Dyane 6, Citroen Xantia TCT Activa, Peugeot 205 Green
En apdejt. Ohišje menjalnika speskano, nekaj robe šlo na cinkanje nekaj na barvanje. Danes dobil še eno pošiljko od Burtona iz Nizozemske. Nov inox izpuh, nove letvice zadnjih blatnikov, nov zadnji odbijač inox, ga bo treba še spolirati preden gre na avto, nove gume za vrata in zadnjo haubo, nov alternator in štarter pa še neke druge drobnarije.
P.S. Pozna kdo koga, ki bi lahko spoliral tale odbijač do sijaja?
P.S. Pozna kdo koga, ki bi lahko spoliral tale odbijač do sijaja?

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
js mislim da mam še enga al dva zadnja iz RF ali pa kromirana, bi mogu točno pogledat...no sprednje mam sigurno svetleče.

-
Sprednji bi me zanimal, če je nov oz. raven.

-
Imas zs.

Kaj še nisi spravil v promet?
Me je ravno gaši-aleš prejnji teden klical za tvojo številko, sem predvideval da išče za model-lja, v glavnem so obveščeni citroenovski šefi
ima pa croma za citroene predvsem za dyano sprednje odbijače, ostalo je pa od feancoskih vozil stari pežoti renoji itd
potem je pa večina od starih oplov, pa fordov itd, kolikor sem si zapomnil...
je pa to vse nerabljena roba, ki je nekje v skladišču obstala 30 let plus, zanimivo skratka
že iščem na netu kakega starega nemca ali francoza brez odbijačev, ki jih potem pri tebi kupim
Me je ravno gaši-aleš prejnji teden klical za tvojo številko, sem predvideval da išče za model-lja, v glavnem so obveščeni citroenovski šefi

ima pa croma za citroene predvsem za dyano sprednje odbijače, ostalo je pa od feancoskih vozil stari pežoti renoji itd
potem je pa večina od starih oplov, pa fordov itd, kolikor sem si zapomnil...
je pa to vse nerabljena roba, ki je nekje v skladišču obstala 30 let plus, zanimivo skratka

že iščem na netu kakega starega nemca ali francoza brez odbijačev, ki jih potem pri tebi kupim

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
ni časa spravit v prodajo, plac mam, manj tud ne bodo nikol vredni.
hrčkar