21.9.2019 - XX. obletnica SVAMZ

Re: 21.9.2019 - XX. obletnica SVAMZ
V info.: Jutr gre skupinca iz Lj (Zaloška cesta 259-Petrol) ob 9.00 proti Vranskem po zasavju...Če se hoče kdo pridružit, je prost vstop 

V sl.bistrici je na isti dan oldtimerski sejem, v kolikor kdo ne ve pa bi mu bilo zanimivo združit dogodka.
O Anja .. o tebi se mi sanja.

A greste čez Zagorje VIA Trojane al Trbovlje VIA Prebolt.
Jst štartam iz Zagorja petrol cca 9:30, če greste čez Trojane bom tist k prvi pele v koloni.

Mam kar mal fibra, jutri bo Zaporožec prvič po 34 letih zapeljal po reginalnih cestah in prvič naredil vožnjo daljšo kot 1km.
Sem pa z njim na testiranjih po vasi nabral celih 3km. Upam, da ne bo večjih težav
, če bom kje ob cesti mal pohupajte.
Mam cajga s sabo da ga lahko razmontiram in nazaj sestavim
Če bodo kakšni deli ležali po cestišču, prosim, da poberete in mi jih na Vranskem vrnete. Hvala.
Se vidimo. Upam.
Sem pa z njim na testiranjih po vasi nabral celih 3km. Upam, da ne bo večjih težav

Mam cajga s sabo da ga lahko razmontiram in nazaj sestavim

Če bodo kakšni deli ležali po cestišču, prosim, da poberete in mi jih na Vranskem vrnete. Hvala.

Se vidimo. Upam.

Evo ratalo mi je pridet tja in nazaj.Zdaj pa veselo na delo: sprednje bremze cvilijo k hudič, polosovine pušča olje in pa cuka, ker je preveč odprt luft u fergazarju. Po poti sem reševal z priprto loputo zauha.
Fantje so dobro branili barve Old schoola.
Posnetke štatrov imam in tudi polna usta gume, a ni panike.
Bom predal Adminu, pa bo objavil kar je užitno.
SUPER JE BLO.
Fantje so dobro branili barve Old schoola.
Posnetke štatrov imam in tudi polna usta gume, a ni panike.
Bom predal Adminu, pa bo objavil kar je užitno.
SUPER JE BLO.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
jp,luštno je blo in fajn porabljen dan
Lepa turca ..mi smo jo za nazaj mahnili prek tuhinjske do Komende na eno pijačko pri "amerikancih"

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Tud bil.letos in pred desetimi leti
Letos celo dva moja auta
Letos celo dva moja auta