Zadeve se premikajo, časa za objavo slik pa praktično ni
Na hitro nekaj slik:
Bok je bil predhodno že poškodovan in popravljan, pleh je slab in vse zelo krivi, tako da je bilo treba in bo še treba vse s spoterjem sproti glihat...
Peglanje še sledi, ko se bo delal končni finish zunanjih delov...
Pol se je spet delalo na kraku...kot že rečeno se je mere pobralo pred rezanjem kraka...
potem se je mere preneslo na pozicijo novega kraka...
evo krak povarjen in most prišraufan...paše v nulo...
še en pogled v motorni prostor...
Pol sem mal vrata popravljal...iz tega...
v to...
in druga vrata...iz tega...
v to...
potem je sledilo še nekaj flik in popravkov...
potem sem začel avto dokončno sestavljat...
Rok je prinesel dva prednja odbijača...plan je bil da se da gor tega...ampak dejstvo je, da zadeva v rokah razpada...
Sem potem raje montiral drug odbijač, ker so zadeve lepše 'skočile' skupaj...
mnogo ur kasneje...ujeti lufti, končno montirani blatniki, montirana maska in lučke...
No evo, pa je prišel tudi dan, ko se je tale dolga Quattro saga končala...operacija uspela, pacient preživu )).
Še par malenkosti se je dokončalo, in pa Rok se je odločil, da se še neke dodatne zadeve uredi.
Tale vogal je bilo treba še poštimat...
Pa par razpok na na notranji vezni steni sem porihtal...
Na Rokovo željo se je poštimalo še nosilce podstavkov za dviganje karoserije...
Glede na željo, da je čim manj opazno sem se odločil za ti dve lokaciji...
Lokacija zadaj..
Lokacija spredaj...sem dal kar na obstoječo točko za dviganje, drugje ni dovolj močno...
Potem sem lahko sestavil še zadnji konec...
Ostalo mi je še, da grem malo še okoli avta in parkrat s kladivom potolčem tam kjer še kaj fali ampak v globalu je to to.
Vedno sicer še kaj ostane za naredit ampak nekje/enkrat je treba potegnit črto...bo potem še ličar sproti ob pripravi na barvanje kaj potolkel če bo treba...