MB W201 190E "The Baby-Benz"

-
Re: MB W201 190E "The Baby-Benz"
Da bi bil še lepši imam enega 2.5-16 v kosih če bi te zanimalo.

- The Boris
- Avtomobil: MB W114 250CE, MB W201, VW Hrošč, VW Jetta MK1, VW T3 Syncro, Datsun 280ZX
"kmetek" sem videl na fb-j ja 
Zadeva zgleda ql, kak si zadovoljen do zdej? Lahka bi kej prestavo na forumu svoj avto, zgleda bomba
" interceptor" sem ti poslal zs
Tako malce je bilo spet akcije

Tele gume sem imel doma na lagerju 195,65,15

Vzadaj sem dal 17mm distančnike, zraven katerih sem dobil tudi šraufe, za katere se je izkazalo da so predolgi, in se avto dejansko ni premaknil
Še dober da ga nisem kr nateral s prve

Zraven sem mel še strokovno pomoč

In zmontirano

Zadeva zgleda ql, kak si zadovoljen do zdej? Lahka bi kej prestavo na forumu svoj avto, zgleda bomba

" interceptor" sem ti poslal zs

Tako malce je bilo spet akcije

Tele gume sem imel doma na lagerju 195,65,15

Vzadaj sem dal 17mm distančnike, zraven katerih sem dobil tudi šraufe, za katere se je izkazalo da so predolgi, in se avto dejansko ni premaknil

Zraven sem mel še strokovno pomoč

In zmontirano

May the Force be with you.

- The Boris
- Avtomobil: MB W114 250CE, MB W201, VW Hrošč, VW Jetta MK1, VW T3 Syncro, Datsun 280ZX
Sledila je testna vožnja
Vzadaj so se slišali neki zvok, pa sem si mislil da si bo že plac nardila guma če ji kej ne paše

Sam si ga ni
Tako da sem vzadaj odmontiral in dal podrejat distančnik za 7mm, zdej je taman

Avto se pelje top, s temi gumami se drži ceste 3x bolje kot prej, je pa res da več ne kopa tak kot je prej
Vzadaj zgleda ql, čeprav je samo za centi na vsaki strani širši....baje se vsak centi pozna
Sedaj je plan da gre zadeva mal dol , vsaj spredaj. Opcijo imam ene RH fedre so pa sicer od 124, ve kdo če jo kej kompaktibilno, da se ne bom brezveze matral
Kar se notranjosti tiče, iščem en primeren radio. Kaj predlagate?
Kmetek ima tudi sredinsko konzolo z lesom, vendar še nisem prepričan če mi je preveč lesa všeč...morem še prespat

Vzadaj so se slišali neki zvok, pa sem si mislil da si bo že plac nardila guma če ji kej ne paše

Sam si ga ni

Tako da sem vzadaj odmontiral in dal podrejat distančnik za 7mm, zdej je taman

Avto se pelje top, s temi gumami se drži ceste 3x bolje kot prej, je pa res da več ne kopa tak kot je prej

Vzadaj zgleda ql, čeprav je samo za centi na vsaki strani širši....baje se vsak centi pozna

Sedaj je plan da gre zadeva mal dol , vsaj spredaj. Opcijo imam ene RH fedre so pa sicer od 124, ve kdo če jo kej kompaktibilno, da se ne bom brezveze matral

Kar se notranjosti tiče, iščem en primeren radio. Kaj predlagate?

Kmetek ima tudi sredinsko konzolo z lesom, vendar še nisem prepričan če mi je preveč lesa všeč...morem še prespat

- The Boris

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
jaz mam to za w124, paše ko šamar budali
https://www.continental-automotive.com/ ... -Bluetooth
https://www.ebay.de/itm/12-Volt-PKW-Aut ... SwVRpZmpm7
https://www.continental-automotive.com/ ... -Bluetooth
https://www.ebay.de/itm/12-Volt-PKW-Aut ... SwVRpZmpm7

- The Boris
Dejansko še zgleda 90-ta
Zdej bi blo super da še kdo reče da fedri pašejo
Pa bo popoln vikend

Zdej bi blo super da še kdo reče da fedri pašejo

Pa bo popoln vikend

Jaz mam to... malo je prasno ker avto stoji ze kake pol leta nepremicno

O Anja .. o tebi se mi sanja.

Do zdaj sem naredil nekje 2k km, nobenih težav. Trenutno se dela en komplet za kolega z eno spremembo, pol pa začnem pobirat naročila. Na tvojem mestu bi tam do -50mm kar serijske vzmeti odrezal pa je to to. Recimo moje H&R so malenkost premehke za to višino/nižino, ampak je pa vsaj avto udoben. Od W124 pašejo, samo malenkost trše bi mogle bit kot za 190 oz. ne bo toliko sedel dol (brez pomoči). Hja sredinska konzola je tako, v taprvih letnikih si jo lahko dobil samo kot taxi opremo (za CB postajo), nekje od `91 dalje si jo lahko dokupil pri vsaki vrsti opreme in je načeloma en tak "must have bonbonček". Les pa itak v te avte paše, saj ga ni spet toliko