MB W201 190E "The Baby-Benz"

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: MB W201 190E "The Baby-Benz"
51 spredaj, 39 zadaj. To kar maš ti niti na 124 ne gre, drugač pa sam oldschool benzi to pod kiklo spravjo.

- The Boris
- Avtomobil: MB W114 250CE, MB W201, VW Hrošč, VW Jetta MK1, VW T3 Syncro, Datsun 280ZX

Za Zlatkota so mala malica, pašejo kot ulite

Kaj še kej paše na to staro kanto? Predlogi

May the Force be with you.

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Ja jst šezmer mislm da boljš kot je Dario nagruntal na tem avtu ne gre:

Matr je bil dober...

Matr je bil dober...

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Borislav, prid mim pa lahk kej skompenziramo

- The Boris
- Avtomobil: MB W114 250CE, MB W201, VW Hrošč, VW Jetta MK1, VW T3 Syncro, Datsun 280ZX
Tak kot sem rekel, en dan dela in en 6 pack 
Sem se odločil da dol poberem obrobe, da vidim kakšna presenečenja so odspodaj
Poleg celega kupa umazanije, me je pri zadnjem kolesu čakalo malce varjenja in to na istem mestu na obeh straneh (je to kakšna hiba teh avtov). Zadevo sem popolnoma saniral
Kar je bilo površinske rje pa sem tudi posaniral, tako da adijo rja
Malce sem sem zaje...l, ker sem kupil namešano barvo kar v spreju, ker se zadeva žal niti približno ne odnese tako dobro, kot da bi se tega lotil s pištolo
Odtenek barve je vtrofil v nulo, malce bom spoliral in bo to to

Ko bom na času bom odstranil še plastiko na pragu, vendar koliko je sedaj videti ne bi smelo biti nekih presenečanj

Sem se odločil da dol poberem obrobe, da vidim kakšna presenečenja so odspodaj

Poleg celega kupa umazanije, me je pri zadnjem kolesu čakalo malce varjenja in to na istem mestu na obeh straneh (je to kakšna hiba teh avtov). Zadevo sem popolnoma saniral

Malce sem sem zaje...l, ker sem kupil namešano barvo kar v spreju, ker se zadeva žal niti približno ne odnese tako dobro, kot da bi se tega lotil s pištolo

Odtenek barve je vtrofil v nulo, malce bom spoliral in bo to to

Ko bom na času bom odstranil še plastiko na pragu, vendar koliko je sedaj videti ne bi smelo biti nekih presenečanj

- The Boris
Potem pa je nastopil dan ko sem končno videl kak zgledajo nebesa
Šel sem na obisk #croma_man-u
Lahka rečem sam kapo
Ni da ni in še več 
Kar nekaj debate o platiščih, mašinah itd. Fajn peb, priporočam obisk
Glede platišč nisem preveč kompliciral, ker zaenkrat v podvozje ne bom vložil 1k ojrof, je odločitev padla da ga obujem v ene stajliš petke.
Nagledal sem si tele.

Seveda sem moral zadevo prespat
No čez dva dni sem ga pičil proti Celju

Sproti sem se oglasil na mini srečanju

In jih naložil

In ves nasmejan parkiral in stisnil še eno iz fleta

Šel sem na obisk #croma_man-u

Lahka rečem sam kapo

Kar nekaj debate o platiščih, mašinah itd. Fajn peb, priporočam obisk

Glede platišč nisem preveč kompliciral, ker zaenkrat v podvozje ne bom vložil 1k ojrof, je odločitev padla da ga obujem v ene stajliš petke.
Nagledal sem si tele.

Seveda sem moral zadevo prespat

No čez dva dni sem ga pičil proti Celju

Sproti sem se oglasil na mini srečanju

In jih naložil

In ves nasmejan parkiral in stisnil še eno iz fleta

- The Boris
Ker je bil vikend res super duper sem se odločil da malce počistim motorni prostor 

Ta vikend očistim še ostanke od pene, pa bo zadeva kr nice

Ta vikend očistim še ostanke od pene, pa bo zadeva kr nice

Jst pa ne komentiram (več) pogosto ampak tukaj pa moram: super dokumentirano, sploh fotkam se vidi, da večinoma niso samo na hitro za na fejsbuk. Pa še eden redkih fotrovskih vozil, s katerim bi zamenjal svojega Kadetta za nedeljske počasne izlete... res čudovit avto. 

Jaz imam 16x8, ET35, spredaj je na 205/45 gumi prostora za nekje 5mm distančnik, več ne, edino s "fender space kitom", pridobiš nekje 15mm. Kar še vedno pomeni, da boš ET11 spravil gor edino s kašno 195 gumo in da bo rob feltne že bolj kot ne ven gledal. Zadaj imam pa 17mm distančnikov, se pravi smo na ET18, se pravi tudi zadaj ne dobiš teh 8 brez dodatnega naklona. Drugače pa te stare mece noro požirajo široke feltne, zadaj gre tudi 10 s kakšno 225 gumo gor brez dodatnega naklona, samo robove povaljčkaš.
Za višino pa imam eno rešitev v delu oz. že testiram na avtu, saj si verjetno videl na FB... Delam tudi na top mountih, da spredaj obdržiš serijske amortizerje, pa se še vedno pelješ ko lord z 10cm nižjim avtom
Za zadaj je pa rešitev v 3 različnih amortizerjih, Saab 900 (to sem jaz izbral, najbolj pogosta), Ford Ranger iz konca 80ih in pa mislim da Transporter T4, samo ne vem točno v kombinaciji s čem še. To je to, pa si nizek, pelješ se top, pa cenej kot najcenejši jajc od kitajca...
Za višino pa imam eno rešitev v delu oz. že testiram na avtu, saj si verjetno videl na FB... Delam tudi na top mountih, da spredaj obdržiš serijske amortizerje, pa se še vedno pelješ ko lord z 10cm nižjim avtom